Dolar 28,9362
Euro 31,2307
Altın 1.892,92
BİST 8.082,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Az Bulutlu
İstanbul
13°C
Az Bulutlu
Per 9°C
Cum 6°C
Cts 8°C
Paz 9°C

Milletimiz Demokrasiye İlelebet Sahip Çıkacaktır

Milletimiz Demokrasiye İlelebet Sahip Çıkacaktır
14 Temmuz 2023 14:14

ANKARA- 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 7. seneyi devriyesinde bu vatan için can veren aziz şehitlerimizi, dualarla ve saygıyla anıyorum. Bu özel gün, Türk milletinin demokrasiye olan bağlılığını ve milli iradeye olan inancını gözler önüne sermiştir. Bu vesile ile 15 Temmuz 2016’da halkın iradesine karşı yapılan bu saldırıyı bir kez daha kınıyorum” dedi. 

Birlikte Her Zorluğun Üstesinden Gelebiliriz

Türk Milletinin 15 Temmuz gecesi vatanını, bayrağını ve iradesini korumak için destansı bir mücadele verdiğini hatırlatan Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “15 Temmuz sadece darbe girişimiyle mücadele ettiğimiz bir gün değil, aynı zamanda milletimizin demokrasiye, özgürlüğe ve insan haklarına olan inancının sembolüdür. O gece milletçe gösterdiğimiz topyekûn mücadele, tüm dünyada takdirle karşılanmıştır. Bu anlamlı gün vesilesiyle tüm vatandaşlarımızı milli iradeye, demokrasiye ve birlik içinde yaşama ilkesine sahip çıkmaya davet ediyorum. Geleceğimizi şekillendirecek olan gençlerimize, demokrasiyi ve özgürlüğü koruma görevini layıkıyla yerine getirmelerini hatırlatmak istiyorum. Unutmayalım ki birlikte daha güçlüyüz ve her zorluğun üstesinden gelebiliriz” ifadelerini kullandı.