14 Temmuz 2026, 14:11:53
Dolar 47,0372
Euro 53,6001
Altın 6.081,43
BİST 14.027,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 30°C
Cts 30°C

Deutsche Bank tasarruf miktarını artırıyor

18 Haziran 2020 20:30

Deutsche Bank AG’nin varlık yönetimi biriminin finans yöneticisi korona virüse bağlı seyahat yasakları ve dijital etkinliklerden dolayı maliyet azaltmak için daha fazla imkan görüyor.

CFO Claire Peel Boersen-Zeitung ile gerçekleştirdiği mülakatta DWS Group’un sektördeki mevcut konsolidasyonlarda aktif bir rol oynamak istediğini ve birleşme ile satın almaları her zaman değerlendirdiğini belirtti.

Peel, şirketin dikkatli bir yaklaşımının olduğunu belirtti ve belirtilen UBS varlık yönetimi birimiyle birleşme planlarının neden gerçekleşmediğine ilişkin yorum yapmayı reddetti.

Gazeteye yaptığı açıklamada “Tasarruf çabalarımızı hala genişletebiliriz.” diyen Peel, gelecek yılın sonuna kadar olan yıllık maliyet azaltma hedefi için daha önce belirtilen 150 milyon euroyu (169 milyon dolar) “kesinlikle artırabileceklerini” ifade söyledi.