Sigorta Sektöründe ‘’Malûmun İlâmı’’
Sanırım sigorta sektörümüzde taşlar tam oturmuştu derken ekonomi kurmaylarının bayrak değişimi ile beraber 1 haftadır sessizliğe bürünen sektörde hareketlilikler başladı. Hukukçular ve sigorta sektörümüzün iş bilenlerinin en iyi bildiği ifadelerden birisidir ‘’malumun ilamı’’. Yaşadıklarımıza aynen de oturan bir ifadedir bu durum.
2014 De Yaşanan Olayların Tekrarı Mı Yaşanacak!
Devlet kurumsallığı kalıcı, kişiler geçicidir. Devletimizin aklı ve yüksek vicdanı daim, ego ve kibir geçicidir. Devletin penceresi her daim açık, yüze açılmayan kapılar elbet açılır. Devletimizin aklı kadim ve bakidir, hazımsız akıl hercai menekşe misali savrulup gidicidir. Devletimizin duyarlılığı her sese kulak verir, buna her zaman inandık.
Sigorta sektöründe 2014 yılında yaşanan depremler gibi bir şey olmasını istemeyiz amma ve lakin Sektörümüz için, mesleğine sahip çıkan tüm çalışanlar, iş liderleri ve sigorta acenteleri için bu değişimi hayra yormak bizim vazifemiz, ödevimiz ve yegane tutunacak dalımızdır.
Covid-19 pandemisi ile tüm insanlık ve ülkemiz savaşırken hepimize tedbirlere tam uymayı, kurallardan çıkmamayı tekrar hatırlatır
Yeni yılın ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, bereket ve huzur getirmesini temenni ederiz



