1 Mayıs 2026, 05:48:34
Dolar 45,1488
Euro 53,0107
Altın 6.720,53
BİST 14.442,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
11°C
Hafif Yağmurlu
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 15°C
Sal 16°C

Sıfır Faizli Kredi ParamKredi

7 Ocak 2021 22:03

Sıfır Faizli Kredi ParamKredi: ParamKredi ve Türkiye Barolar Birliği iş birliğiyle Türkiye’nin ilk dijital kredisi olarak hayata geçirilen UYAP Destek Kredisi’nde yeni yılda faizler sıfıra çekilirken, dosya masrafı da alınmıyor.

Türkiye’nin İlk Sıfır Faizli Kredi Dijital Kredisi ParamKredi

Yeni yılın ilk ayında geçerli olacak kampanya ile UYAP harç ve masraf ödemelerinde kullanılacak finansmanda, bir ay vadede faizsiz kredi imkânı BaroKart ile avukatların hizmetine sunuluyor. 

BaroKart
BaroKart

Avukatların adliyeye girişten ödemeye birçok ihtiyacına çözüm sunan BaroKart üzerinden ParamKredi ve Barolar Birliği iş birliği ile sunulan Türkiye’nin ilk dijital kredisinde faizler yeni yılın ilk ayında yüzde sıfıra çekiliyor. BaroKart ile gerçekleştirilen UYAP masraf ve harç ödemelerinde, avukatlara ihtiyaç duyduğu finansman desteğini online olarak sağlayan UYAP Destek Kredisi’nde ayrıca dosya masrafı da alınmıyor.   

Barokart’ın Kolaylıklarına Bir Yenisi Eklendi: Uyap Kredisi

BaroKart ile avukatların hem iş hem sosyal hayatında büyük kolaylıklar sağlandığını, tek bir kart üzerinden birçok işlem ve ödemenin yapılabildiğini söyleyen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu, “Kimlik yerine geçebilen BaroKart, zaman içinde eklenen hizmetlerle, avukatların birçok harcama ve ödemelerinde kullandığı, aynı zamanda adliyelere girişlerde bir güvenlik kartı fonksiyonu olan çok işlevli bir kart haline gelmiş durumda. BaroKart’ın tüm bu çoklu işlemlere ek olarak, UYAP ödemelerindeki ihtiyacını mobil imza ve e-imza ile kolay ve hızlı bir şekilde sağlamasını çok önemsiyoruz. Yüzde sıfır faiz kampanyası ile çok daha fazla avukatımızın bu hizmetten faydalanmalarını temenni ediyoruz” dedi.  

Turk Finansman Genel Müdürü Gökhan Ertürk

Avukatlara özel UYAP Destek Kredisi’ni 2020 yılının temmuz ayında devreye aldıklarını belirten Turk Finansman AŞ Genel Müdürü Gökhan Ertürk, “Türkiye’de bir ilk olan uçtan uca gerçek anlamda dijital ilk kredi sürecini BaroKart alt yapısı üzerinden avukatların hizmetine sunduk. Avukatların UYAP masraf ve harç ödemelerinde kullanabilmesi için dizayn edilmiş bu kredi ürünümüze bugüne kadar 45 milyon TL’yi aşkın talep geldi. Aynı zamanda bir diğer memnuniyet verici gelişme, geliştirdiğimiz bu yeni kredi ürünümüz; finans, bilişim, yazılım ve sigorta sektörlerindeki teknoloji odaklı inovatif projelerin yarıştığı PSM AWARDS yarışmasında toplam 33 banka ve finansal teknoloji şirket projesi arasında Yılın İnovatif Ürünü dalında “Altın” ödülüne layık görüldü. Hedefimiz, bugüne dek krediden faydalanan avukatlarımıza sağladığımız fayda ve dijital sürecimiz ile yarattığımız memnuniyeti daha da geniş bir kitlenin hizmetine sunabilmek. Bunun için yeni yılda avukatlarımıza masrafsız kredimizde sıfır faiz avantajı da sunacağız” dedi.

Detaylı bilgi için: https://www.barobirlik.org.tr/