Dolar 32,5775
Euro 34,7903
Altın 2.501,90
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 23°C

40 Bin TL’ye Varan Alışveriş Kredisi Fibabanka’dan

40 Bin TL’ye Varan Alışveriş Kredisi Fibabanka’dan
27 Ağustos 2021 20:28

Modalife’ta 40 bin TL’ye varan alışveriş kredisi Fibabanka’dan. 36 aya varan vadelerle 40 bin TL’ye kadar alışveriş kredisi imkânı sunuyor.

6 Aydan 36 Aya Varan Vadeler

Alışveriş kredileri kapsamında Türkiye’nin farklı sektörlerden önde gelen kurumları ile tüketicilerin yüzünü güldüren anlaşmalar gerçekleştiren Fibabanka şimdi de Türkiye’nin düğün paketçisi Modalife ile yeni bir iş birliğini hayata geçirdi. Bu kapsamda Fibabanka, Modalife’tan yapılan alışverişlerde geçerli olacak şekilde 6 aydan 36 aya varan vadelerde ve 250 TL- 40 bin TL arasında kullanılabilecek kredi imkânı sunuyor. Cazip koşullardaki alışveriş kredisinden yararlanmak için tüketicilerin MODALIFE yazıp bir boşluk bırakarak T.C. kimlik numaralarını 3422’ye SMS göndermesi yeterli oluyor.

Fibabanka

Fibabanka Ekosistem ve Platform Bankacılığı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk; “Tüketicilerin alışveriş ihtiyaçlarına yönelik finansal kolaylıklar sağlamak adına farklı sektörlerle yapmış olduğumuz iş birliklerimize her geçen gün yenilerini eklemekten son derece memnuniyet duyuyoruz. Pandemi sebebiyle hepimiz evlerimizde daha çok zaman geçirmeye başladık, öyle ki evimiz artık hem ofisimiz hem çocuklarımız için bir okulun sınıfı haline geldi. Dolayısıyla insanların evdeki konfor beklentileri de değişmiş durumda. Pandemi öncesi pek çok insan evde bir çalışma odasına ihtiyaç duymazken evden çalışma ile birlikte böyle bir ihtiyaç doğmuş durumda. Yapılan araştırmalar ev tipi kahve makinelerinin, çalışma masası ve sandalyesi, laptop sehpası gibi ürünlerin satışlarında artış olduğunu gösteriyor. Yine bu dönemde tüketicilerin giyim yerine evdeki konforunu artıracak mobilya harcamalarına yöneldiğini gözlemliyoruz. Bankamız müşterisi olsun ya da olmasın bu zorlu geçen dönemde tüketicilerin ihtiyaçlarına anında finansal çözümler sunmaya Modalife ile devam ediyor ve 36 aya varan vadelerle 40 bin TL’ye kadar alışveriş kredisi imkânı sunuyoruz. Her iki kurum ve tüketicilerimiz için iş birliğimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.


Türkiye’de faaliyet gösteren Bankalar listesi, ayrıca Fibabanka swift kodu ve Fibabanka EFT kodu için ilgili konumuzu okuyabilirsiniz.