Dolar 32,5981
Euro 34,8100
Altın 2.509,08
BİST 9.471,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Dijital Köprü’ye En İyi Dijital Strateji Ödülü

Dijital Köprü’ye En İyi Dijital Strateji Ödülü
6 Ekim 2021 18:32

QNB Finansbank, KOBİ’lerin dijital dönüşümü kapsamında hayata geçirdiği Dijital Köprü Platformu ile bu yılki altıncı ödülünü kazandı. Dijital Köprü Platformu, Avrupa’nın en önemli müşteri deneyimi yarışmalarından biri olan ‘European Customer Centricity Awards’ta’ “En İyi Dijital Strateji” kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

European Customer Centricity Awards

Dijital Köprü, dünyada bilinen adıyla ‘Platform Bankacılığının’ Türkiye’deki öncüsü olarak kazandığı uluslararası ödüllerle başarısını devam ettiriyor. KOBİ’lerin dijitalleşmesi yolunda önemli rol oynayan QNB Finansbank, Dijital Köprü ile kazandığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Platform, Avrupa’nın en önemli müşteri deneyimi yarışmalarından biri olan European Customer Centricity Awards’ta ‘En iyi Dijital Strateji’ kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

QNB eFinans Genel Müdürü ve QNB Finansbank Grup Tüzel Dijital Bankacılık Başkanı Okay Yıldırım

Dijital Köprü’ye En İyi Dijital Strateji Ödülü
Dijital Köprü’ye En İyi Dijital Strateji Ödülü

Alınan ödülle ilgili açıklamada bulunan QNB eFinans Genel Müdürü ve QNB Finansbank Grup Tüzel Dijital Bankacılık Başkanı Okay Yıldırım şunları söyledi “QNB Finansbank olarak KOBİ ve daha büyük ölçekli firmalarımızın sadece bankacılık işlemleri için değil, firmalarının iş yapış biçimlerini kolaylaştırma ve dijital çözümler üretme konusunda da yanlarındayız. Dijital Köprü Platformu ile firmalarımızın e-faturadan, ön muhasebeye, insan kaynaklarından, e-ticarete kadar tüm işlerini dijitale taşıyarak entegre çözümlerimizle işlerini hızlandırmalarına destek oluyoruz. On binlerce firmanın dijital dönüşümüne öncülük eden, Türkiye’de ilk ve tek olan, dünyada da aldığı ödüllerle başarısını kanıtlayan platformumuzla bu yıl pek çok kez ödüle layık görüldük.

Devamının geleceğine inancımız tamdı, öyle de oldu. Şimdi de sektörün en prestijli ödül programlarından biri olan European Customer Centricity Awards’ta ‘En İyi Dijital Strateji’ kategorisinde birincilik ödülünün sahibi olduk. Yıl boyunca üstün inovasyon, dijital strateji ve teknoloji alanlarında kazandığımız bu ödüller işimizi ne kadar doğru yaptığımızın bir göstergesi. QNB Finansbank Dijital Köprü ekibi olarak platforma katmaya devam edeceğimiz yeniliklerle firmaların dijital dönüşüm süreçlerinde yanlarında olmaya devam edeceğiz. Hatta Ekim ayında müşterilerimizden gelen önerilerde ön plana çıkan ve günümüzde çok talep gören e-Ticaret Altyapısı çözümümüzü platformumuza ekleyerek Dijital Köprü’deki e-Ticaret çözümlerimizi zenginleştiriyoruz. “

Dijital Köprü Platformu, şirketlere sunduğu e-Dönüşüm Hizmetleri, Çoklu Banka Hesap Yönetimi, e-Ticaret Pazaryeri Yönetimi, Ön Muhasebe Programı, Alternatif Finansman Çözümü, İnsan Kaynakları Yönetimi, Saha Ekip Yönetimi, Uluslararası Lojistik Yönetimi, ChatBot Uygulaması ve Mutabakat İşlemlerinden oluşan 10 farklı fintech çözümüne ikinci yarı yıl itibariyle yenilerini eklemeye devam edecek. QNB Finansbank tüm bu dijital çözümleri 2022 yılında da ücretsiz paketler ve çok daha fazlası ile KOBİ’lere sunuyor.


Türkiye’de faaliyet gösteren Bankalar listesi, ayrıca Finansbank swift kodu ve Finansbank EFT kodu için ilgili konumuzu okuyabilirsiniz.