Dolar 32,5041
Euro 34,7540
Altın 2.491,40
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

En İyi Yatırım Yönetimi Şirketi Ak Portföy!

En İyi Yatırım Yönetimi Şirketi Ak Portföy!
12 Kasım 2020 14:59

Ak Portföy, Türkiye’nin En İyi Yatırım Yönetimi Şirketi seçildi

En İyi Yatırım Yönetimi Şirketi Ak Portföy! Dünyanın önde gelen finans kurumlarından World Finance, Ak Portföy’ü bu yıl da “Türkiye’nin En İyi Yatırım Yönetimi Şirketi” seçti.

Ak Portföy‘ün başarıları, uluslararası düzeyde dikkat çekmeye devam ediyor. Dünyanın önde gelen finans yayınlarından World Finance, World Finance “Investment Management Awards 2020Yatırım Yönetimi Ödülleri” kategorisinde Ak Portföy’e bu yıl da “Türkiye’nin En İyi Yatırım Yönetimi Şirketi”  unvanını verdi.

Ak Portföy Genel Müdürü Mehmet Ali Ersarı

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da World Finance tarafından “Türkiye’nin En İyi Yatırım Yönetimi Şirketi” seçildiklerinin altını çizen ve 20. yıllarını ödüllerle kutladıklarını belirten Ak Portföy Genel Müdürü Mehmet Ali Ersarı, “Başarılarımız ve rakamlarımız dünyanın önde gelen kurumlarının da dikkatini çekmeye devam ediyor. Dünyanın en prestijli yayınlarından World Finance tarafından 2020 yılında yine Türkiye’nin En İyi Yatırım Yönetimi Şirketi seçildik.

Bu ödüle layık görülmemiz işlerimizi en yüksek standartta yapma ve istikrarlı olarak geliştirme yaklaşımımızın neticesidir. Çalışmalarımızın çok kıymetli bir yansıması olan bu ödül bizim için gurur verici. Sektörün en iyilerinden oluşan ekibimiz ile yürüttüğümüz müşteri odaklı ürün geliştirme stratejimiz ve profesyonel yatırım süreçlerimiz bizi bu ödüllere taşıdı” dedi.

Geleceğin dünyasını şekillendiren yeni teknoloji temaları

Ak Portföy olarak, sektörün en geniş yatırım evrenini yatırımcılara sunduklarını ve yenilikçilik misyonunu önümüzdeki dönemde özellikle farklı varlık sınıfları ve temalarda yeni ürünler geliştirerek sürdüreceklerini ifade eden Ersarı ayrıca ekledi: “Geleceğin dünyasını şekillendiren yeni teknoloji temaları yatırımcının geleceği yakalayan bir tasarruf aracına sahip olmasını sağlıyor.

Önümüzdeki dönemde geleceği belirleyen temalara yatırım imkanı verecek yeni ürünlerimizi tanıtacağız. Bu ürünlerimizin özellikle gençlerin ve geleceğe yatırım yapmak isteyen tasarruf sahiplerinin çok ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Geleceğin ürün, hizmet ve iş modellerini şekillendirmeye odaklanmış “Yeni Nesil” portföy yönetim şirketi olarak, yatırımcılarımıza, içinde yaşadığımız çevreye ve topluma değer katmak üzere büyük bir heyecanla çalışmaya devam ediyoruz.”