Dolar 32,5872
Euro 34,8439
Altın 2.499,17
BİST 9.658,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

Aydem Enerji insan Kaynakları Grup Direktörlüğüne Fatih İslamoğlu Atandı

Aydem Enerji insan Kaynakları Grup Direktörlüğüne Fatih İslamoğlu Atandı
11 Eylül 2020 15:51

Aydem Enerji insan Kaynakları Grup Direktörü Fatih İslamoğlu

Aydem Enerji , yönetim kadrosunu deneyimli bir isimle güçlendirdi. Eylül ayı itibarıyla İnsan Kaynakları Grup Direktörü olarak holding çatısı altında çalışmalarına başlayan Fatih İslamoğlu, tüm kurumsal insan kaynakları süreçlerinden sorumlu olacak.

Bünyesinde bulunan 12 bin çalışan, 12 şirket ve 40 yıllık tecrübesiyle sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan Aydem Enerji önemli bir atama gerçekleştirdi. Aydem Holding’in İnsan Kaynakları Grup Direktörlüğü görevini Fatih İslamoğlu üstlendi. Eylül ayı itibarıyla çalışmalarına başlayan deneyimli isim, holding çapında organizasyonel gelişim, kültürel dönüşüm, kurumsal insan kaynakları süreç tasarımı ve uygulamalarndan sorumlu olacak.

İstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü mezunu olan İslamoğlu, kariyerine Service Group AŞ’de İnsan Kaynakları Sorumlusu olarak başladı. Daha sonra Yıldız Holding bünyesinde 14 yıl boyunca farklı bölümlerin insan kaynakları alanında çalışmalarını sürdüren Fatih İslamoğlu, son olarak yine aynı holding bünyesindeki pladis Türkiye organizasyonunda Satış Şirketleri ve Merkezi Fonksiyonlardan sorumlu İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yapıyordu. Meslekte 18 yılı aşan birikimi bulunan İslamoğlu evli ve iki çocuk babasıdır.