Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Otomerkezi.net Bayi Sayısı 22’ye Ulaştı

Otomerkezi.net Bayi Sayısı 22’ye Ulaştı
26 Ekim 2020 14:35

Otomerkezi.net Bayi Sayısı 22’ye Ulaştı. Günde 50 Bayilik Başvurusu Alıyoruz

İkinci el oto sektörünün kurumsal oyuncularından Otomerkezi.net, 9 ay gibi kısa bir sürede pandemiye rağmen bayi sayısını 22’ye yükseltti. Yeni açılan Kütahya, Kahramanmaraş 2’nci şube, Mersin, Hatay Bingöl, Tarsus Sakarya ve Şanlıurfa bayilerini de bünyesine katan Otomerkezi.net, yaklaşık 100 bin TL’den başlayan yatırımla bayilik fırsatı sunuyor. Konuyla ilgili konuşan Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş “İkinci el araç alım-satımı yapmak isteyenleri, kurumsallaşmaya ve Avrupa standartlarında hizmet vermeye davet ediyoruz. Her gün ortalama 50 bayilik başvurusu alıyoruz” dedi.

Otomerkezi.net Bayi Sayısı 22'ye Ulaştı | 26 Ekim 2020

Türkiye’nin ikinci el araç pazarındaki önemli oyuncularından Otomerkezi.net

Türkiye’nin ikinci el araç pazarındaki önemli oyuncularından Otomerkezi.net, Sakarya, Kütahya, Mersin, Hatay, Kahramanmaraş 2’nci şube, Tarsus, Şanlıurfa ve Bingöl bayilerini de bünyesine kattı. Yıl başından bu yana pandemiye rağmen istikrarlı bir büyüme gösteren Otomerkezi.net, yeni 8 bayiyle birlikte bayi sayısını 22’e yükseltti.

Her gün ortalama 50 bayilik başvurusu aldıklarını söyleyen Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş “Artık kurumsallaşmanın yönetmelikler gereği zorunlu kılındığı bu dönemde, diğer sektörlere ve girişimlere kıyasla bayilik ekosistemine dahil olanlar için yüksek kazanç fırsatı var. İkinci el araç alım-satımı yapmak isteyenleri, Avrupa standartlarında hizmet vermeye ve artık bu işi kurumsal bir çatı altında yapmaya davet ediyoruz. 2021 yılı sonuna kadar 40 bayi hedefimiz var” dedi.

Bayi adaylarına ek destek var

Ortalama 100 bin TL’den başlayan yatırımla bayi açılabilirken, Otomerkezi.net, her yeni bayii için aylık en az ortalama 30 araç satışı, 3 Milyon TL’ye kadar kredi kullanımı ile 100 bin TL sigorta kullanımı  hedefliyor. Şirket bünyesindeki finansal çözümler ve havuzdaki araç parkından faydalanabilen bayiler; sigorta, kasko, car-care, mini onarım gibi tamamlayıcı hizmetlerle de ek gelir fırsatı elde ediyor.