Dolar 34,2711
Euro 37,0807
Altın 2.997,83
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Türk Reasürans Selva Eren Ve İFHA Haber Bir Araya Geldi

Türk Reasürans Selva Eren Ve İFHA Haber Bir Araya Geldi
18 Eylül 2020 14:00

Türk Reasürans A.Ş. ve Genel Müdürü Sayın Selva Eren

Sigorta Sektörünün Çiçeği Burnunda Reasürans Şirketi Türk Reasürans A.Ş. ve Genel Müdürü Sayın Selva Eren’i İFHABER olarak yerinde Ziyaret Ettik

Ülkemiz Finans Sektörünün ikincil büyük sektörü olan SİGORTACILIK alanında son yıllarda önemli gelişmeler olduğu hepimizin malumu. Devletimizin bu yöndeki yenilikçi politikaları ile beraber bu alanda birçok ilk de gerçekleşmeye başladı.  Bu vesile ile; Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın tek hissedar olarak kuruluşunda yer aldığı Türk Reasürans AŞ, Yeni Ekonomik Program kapsamında, “Ekonomik Dengelenme” ve “Sağlıklı ve Sürdürülebilir Büyüme” hedeflerine sigortacılık sektörü odağında katkı sağlamak, Türkiye’deki yerli reasürans kapasitesini arttırmak ve kaynak verimliliği sağlamak amacı ile faaliyete geçti.

Türk Reasürans Selva Eren Ve İFHA Haber Bir Araya Geldi | 18 Eylül 2020
Selva Eren Türk Reasürans A.Ş. İFHA Haber

İFHABER Danışma Kurulu olarak pandemi sebebiyle gecikmeli de olsa Türk Reasürans A.Ş.’nin deneyimli Genel Müdürü Sayın Selva EREN’i ofisinde ziyaret ettik. Ziyarete; İFHA Haber İletişim Başkanı Jülide ÇİLİNGİR, Genel Müdürü Emrah YAŞAR, Danışma Kurulu Üyesi ve TOBB SAİK Başkanı Levent KORKUT, SAİS Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın METİN, İFHA Haber Hukuk Danışmanı Ahmet TAVLI ve beraberinde ki heyet eşlik etti.

Türk Reasürans, Güler Yüz, Selva Eren Ve Ekibi

Selva EREN ve ekibi tarafından güler yüzle karşılanmak bizleri son derece memnun etmekle beraber, Devletimizin ve Sektörümüzün böylesine mühim bir kuruluşu SİGORTACILIK mesleğine kazandırmaları da bizleri oldukça mutlu etmiştir. Bu vesile ile TÜRK REASÜRANS A.Ş. de müstesna ve kıymetli görevi üstlenen Sayın Selva EREN  ve ekibine çıktıkları bu uzun yolculukta başarılar diliyoruz.

Reasürans piyasasının daha güçlü ve yenilikçi bir döneme girmesinden, Hoşgörü kültürümüzün gelişmesinden ve pandemi dönemine yönelik kaygıların dile getirilmesi ile başlayan ziyaretimizde, TÜRK REASÜRANS’ın kuruluş sürecini ve hedeflerini Selva EREN den dinleyerek sohbetimiz daha da sigorta sektörü odaklı olarak devam etti.

Selva EREN, Türk Reasürans’ın kuruluş süreci, hedefleri ve sektöre getireceği yenilikleri bizlerle paylaşırken ‘’yeni ürünlerin de 2021 den itibaren sektöre gireceğinin de müjdesini’’ verdi. Sektöre uzun yıllar boyunca özellikle Reasürans alanında katkılar sağlayan Selva EREN gibi deneyimli bir ismin böylesi müstesna bir kurumun başında olması bu anlamda Devlet yetkililerimizin ne denli isabetli karar verdiklerini göstermiş oldu.

TÜRK REASÜRANS ve İFHA HABER olarak sektöre ‘’genç ve dinamik’’ NEFES olacağımıza inanıyoruz…

Emrah YAŞAR ve Jülide ÇİLİNGİR de İFHA Haber olarak Türk Reasürans ile her türlü işbirliğine ve kurumsal iletişim çalışmalarında işbirliği yapmaktan duyacakları memnuniyetleri dile getirdiler. SAİK Başkanı Levent KORKUT ve SAİS Temsilcisi Yalçın METİN de Türk Reasürans’ın getireceği ürün yeniliklerinden Sigorta Acentelerinin de mutlaka kazanım elde edeceğine ve DASK satışını oldukça ivmelendiren ‘’DASK tabelalarının yeniden dağıtılması’’ konusunda ki taleplerini de Selva hanıma iletmeleri ile ziyaretimize son verdik.

TÜRK REASÜRANS gibi yeni ve geniş katmanlı bir şirketi tek bir ziyaret haberi ile sizlerle paylaşmak elbette ki eksik kalacaktır. Yakın zamanda ayrı bir yazı dizisi olarak TÜRK REASÜRANS’ın ve DASK konusunda ki  çalışmalarına daha detaylı yer vereceğimizi müjdeleriz.

TÜRK REASÜRANS A.Ş. ‘yi KISACA TANIYALIM

Türk Reasürans Selva Eren Ve İFHA Haber Bir Araya Geldi | 18 Eylül 2020
Türk Reasürans A.Ş.

Türk Reasürans, sigorta sektörü odağında yerel reasürans kapasitesini arttırmak ve kaynak verimliliği sağlamak amacıyla Yeni Ekonomi Programı kapsamında “Ekonomik Dengelenme” ve “Sağlıklı ve Sürdürülebilir Büyüme” hedeflerine katkıda bulunmak üzere kurulmuştur.

Türk Reasürans A.Ş., Türk Sigortacılık Kanunu’nda yapılan düzenleme ile reasürans piyasasının ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yapmak amacı ile 06.09.2019 tarihinde faaliyete geçmiştir. Tamamı Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından karşılanmak üzere 600 milyon TL. sermaye ile kurulmuştur.

Türk Reasürans A.Ş., Yeni Ekonomi Programı kapsamında, “Ekonomik Dengelenme” ve “Sağlıklı ve Sürdürülebilir Büyüme” hedeflerine, Türk sigortacılık sektörü odağında katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Misyonumuz

Yurt içi reasürans kapasitesini artırarak, Türk sigorta sektörünün gelişimine katkı sağlamak.

Yurt dışına giden reasürans primlerini yurt içinde tutarak, ülkemiz ekonomisinin sürdürülebilir büyümesine katkıda bulunmak.

Türk sigorta sektörünün teknolojik altyapı, yetkin insan kaynağı, kurumsallık, sürdürülebilirlik ve mali güç yönlerinden olgunlaşmasına katkıda bulunmak.

Vizyonumuz

Türkiye’nin güçlü reasürans şirketi olarak ülkemizin risklerini etkin bir şekilde yönetirken, global bir reasürans markası olarak da “güvence ihraç eder” konuma gelmek.