Dolar 32,3190
Euro 35,1206
Altın 2.301,92
BİST 9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Türkiye İş Bankası Tarım Girişimciliği Yarışması düzenliyor

Türkiye İş Bankası Tarım Girişimciliği Yarışması düzenliyor
23 Ekim 2020 15:59

İş Bankası, 2. Tarım Girişimciliği Yarışması’nı düzenliyor

Türkiye İş Bankası, tarım alanında teknolojiye dayalı yenilikçi uygulamaların sektöre katılımını sağlamak ve bu girişimlerin ölçeklenmelerine katkı sunmak amacıyla Tarım Girişimciliği Yarışması düzenliyor.

Girişimler, tarım ile ilgili projelerinin detaylarını yazarak başvurularını 6 Kasım 2020’ye kadar isbankasitarimyarismasi.com  üzerinden yapabilecek. Toplanan başvurular arasından yarışmaya katılacak girişimler belirlenecek ve projeler, alanında önde gelen jüri üyelerince değerlendirilecek.

Yarışma sonunda yapılacak jüri sunumlarının ardından seçilecek girişimler, İş Bankası tarafından belirlenecek büyük ödülün sahibi olmaya hak kazanmanın yanı sıra, Banka’nın ana destekçisi olduğu Workup Girişimcilik Programı’na girmeye hak kazanacak.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek

Türkiye İş Bankası Tarım Girişimciliği Yarışması düzenliyor | 23 Ekim 2020
İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek

Pandemi döneminin tarımın vazgeçilmez ve stratejik bir sektör olduğunu gösterdiğini belirten İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek, sürdürülebilir tarım için teknoloji kullanımının ve tarım girişimciliğinin artması gerektiğini belirtti. Şimşek sözlerine şöyle devam etti: “İş Bankası olarak, tarımda teknolojik dönüşüme büyük önem veriyor ve buna yönelik Dijital Tarım Çözümü, İmeceMobil gibi çeşitli projeler hayata geçiriyoruz. Tarım sektöründe yeni girişimlerin ortaya çıkarılması ve desteklenmesi amacıyla Tarım Girişimciliği Yarışması ’nı ikinci kez düzenliyoruz. Bu yarışma ile tarım alanında yenilikçi projelerin artmasını ve girişimcilerin tarım odaklı projelere imza atmalarını özendirmeyi amaçlıyoruz”.

İş Bankası’nın ana destekçisi olduğu ve Kolektif House bünyesinde 2017 yılından bu yana sürdürülen Workup Girişimcilik Programı, ülkemiz ekonomisi için katma değer yaratabilecek teknoloji odaklı, sürdürülebilir ve ölçeklenebilir iş modellerine sahip girişimleri desteklemeye devam ediyor. Şimdiye kadar toplam 60 girişim mezun oldu.