1 Mayıs 2026, 05:13:47
Dolar 45,1488
Euro 53,0107
Altın 6.720,53
BİST 14.442,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
11°C
Hafif Yağmurlu
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 15°C
Sal 16°C

Palandöken, “babalar evlatların yaşam rehberidir”

21 Haziran 2020 20:00

Palandöken,  “babalar evlatların yaşam rehberidir”

“Toplumun temeli aile, evin direği babadır”

Evlatların yaşam rehberi ve rol modeli olan babaların toplumdaki önemine işaret eden TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Toplumun temeli aile, evin direği ise babadır. Evlatları için dişini tırnağına katarak çalışan, yemeyip yediren, giymeyip giydiren ve bir çınar ağacı gibi ailesine kol kanat geren tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Babalar Günü vesilesiyle yazılı bir mesaj yayınlayanTürkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Evlatların ebedi kahramanı olan babalar hiçbir karşılık beklemeden ailedeki güven duygusunu sağlamakta, tecrübeleriyle yol göstermekte ve değerlerimize sahip çıkan nesiller yetiştirmek için çabalamaktadır. Ailelerinin mutluluğunu kendileri için en büyük mutluluk olarak gören babalarımız her türlü övgüyü ve saygıyı fazlasıyla hak etmektedir. Bu özel günde, başta şehit ve gazilerimizin babaları olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor, vefat etmiş olanlara Yüce Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.