Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Emek Ve Özveri Türkiye Finans’ın Yeni Reklam Filminde!

Emek Ve Özveri Türkiye Finans’ın Yeni Reklam Filminde!
23 Şubat 2022 20:07

Türkiye Finans Türk lirası yatırım ürünlerinden oluşan mevduat kampanyasını yeni reklam filmleri ile desteklemeye devam ediyor. Ülkemizin dört bir yanından Türkiye Finans’a ulaşan birikim hikâyelerinin işlendiği reklam filmlerinde emek ve özveriyle elde edilen tasarrufların önemine değinilirken; bankanın ‘’Küçük birikim yoktur, bütün birikimler büyüktür” sloganıyla örülen kampanya söylemi gerçek insan hikâyeleri ile güçlendiriliyor. Yeni filmde Anadolu’nun ücra köylerinde güneşin doğuşunu yüzlerce kez işlerinin başında karşılayan veteriner hekim Elif-Okan Yörük çiftinin özveri dolu birikim hikâyesi konu ediliyor.

Türkiye Finans’ın Yeni Reklam Filmi

Hayata Katılım Bankası Türkiye Finans, yeni reklam filmleri ile Türk lirası yatırım ürünlerinden oluşan mevduat paketleri kampanyasını sürdürüyor. Daha önce Pilavcı Sedat Usta ve eşi Gül Hanım ile Pazarcı Orhan Bey ve eşi Şengül Hanım’ın birikim hikâyelerine değinen Türkiye Finans, bu kez Anadolu’nun ücra köylerinde büyük zorluklar içerisinde veteriner hekimlik yapan ve güneşin doğuşunu yüzlerce kez işlerinin başında karşılayan Elif ve Okan Yörük çiftinin emek mücadelesini ekranlara taşıyor. Filmin senaryosunda, yıllar önce bir çiftlikte tanışıp evlenen veteriner çiftin, şartlar ne olursa olsun Anadolu’da insanların hayvanlarıyla verdikleri hayat mücadelesine ortak olmaları ve bundan duydukları mutluluk anlatılıyor. Kampanyanın sloganı olan “Küçük birikim yoktur, bütün birikimler büyüktür” söylemi daha önceki kampanya filmlerinde olduğu gibi gerçek insan hikâyesiyle güçlendiriliyor.

Türkiye Finans’ın kreatif ajansı Lokal’in imzasını taşıyan reklam filminde, veteriner çiftin kuruşu kuruşuna yaptıkları birikimin yarınlar için önemli olduğu vurgusu ön plana çıkarılıyor. Zorlu şartlar altında yaptıkları birikimin hikâyesi, Anadolu insanı için adeta evlatları yerine koyduğu hayvanlarıyla olan bağları üzerinden emek, özveri ve fedakârlık gibi kavramlarla ilişkilendirilerek duygusal tonu yüksek mesajlarla destekleniyor. Bankanın Türk lirası yatırım araçlarından oluşan mevduat kampanyasının devamı niteliğindeki reklam filmi 21 Şubat itibarıyla televizyon ve dijital platformlarda seyirciyle buluştu. Filmin prodüksiyon süreçleri Red Elephant tarafından yönetilirken filmin yönetmenliğini Recep Duraklar üstlendi.

ETİKETLER: