Dolar 32,5191
Euro 34,7972
Altın 2.420,37
BİST 9.719,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Merhaba 2022 – A. Kerim Bağdaş

Aveon Global Sigorta A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aveon Sigorta KKTC Yönetim Kurulu Üyesi
2 Ocak 2022 23:38

Covid-19 pandemisinin tüm ağırlığı ile üzerimize çöktüğü 2021’e veda ederken büyük umutlarla 2022’ye merhaba dedik. Evet, maalesef 2021 de yaşadığımız ekonomik, sosyal ve sağlık dalgalanmaları sebebiyle 2022’ye büyük umutlar bağladık. Sanırım bir çoğumuz da bu iyimser tavrı taşıyor. Umut etmekten ve iyimser olmaktan başka çaremiz var mı sizce?

Merhaba 2022 - A. Kerim Bağdaş

2021 yılında Sigorta sektörü olarak özellikle de Sağlık Sigortaları branşında başarılı ve övgüye değer bir sınav verdik. Covid-19 pandemisinin tavan yaptığı Nisan-Ağustos döneminde tüm şirketler ve meslektaşlarımız sağlık sigortası olan hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden cansiperane bir şekilde hizmet verdi. Bu takdire şayan birleştirici ve eşgüdümlü dayanışma karşısında tüm meslektaşlarıma teşekkürlerimi sunarım. Fakat sadece sağlıkla biten bir sınavdan geçmedik, özellikle kasko branşında İkame Araç temininde yaşanan ‘’doğal kabul edilecek nedenlere bağlı’’ sorunlar had safhaya çıkarken herkes kendince buna çözüm yolları aradı durdu. Kimi şirketler kendi çözümleri ile müşterilerini memnun ederken kimi şirketler ise yoğun müşteri şikayetleri ile ‘’ellerinde olmayan bu durum karşısında’’ çaresizce şikayetleri göğüslemek zorunda kaldı. Tüm bunların yanında sektöre merhaba diyen çiçeği burnunda sigorta şirketleri GRI Sigorta, Arex Sigorta ve Prive Sigorta da sektöre taze kan getirerek dinamizm yarattılar.

Yılın son gününde ise, yönetim kurulunda bulunduğum ve dijital sigortacılıkta farkındalık yaratma hedefiyle yola çıkan Aveon Global Sigorta olarak ruhsatımızı almanın sevinciyle 2022’ye daha bir heyecanlı ve mutlu girdik. Bu süreçte bizlerden sabrını ve inancını eksik etmeyen SEDDK ve TSB yöneticilerine, manevi desteği ile her an güçlerini hissettiren sektörde ki tüm dostlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunarım.

Velhasıl kelam, 2022’ye merhaba dediğimiz şu günlerde, yoğun ve yorucu bir süreç hepimizi bekliyor. Ülkemiz için, sektörümüz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimiz bir yıl ile kucaklaştık. Sıra mesai harcamaya ve alın teri dökmeye geldi.

Hoş geldin 2022, ülkemize ve milletimize umut ve bereket getirmeni dilerim.

A. Kerim Bağdaş - Aveon Global Sigorta A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
A. Kerim Bağdaş – Aveon Global Sigorta A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı