Dolar 32,5262
Euro 34,8576
Altın 2.487,11
BİST 9.556,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Trafik Kurallarına Ama Demeden Mutlaka Tam Uyalım

Aveon Global Sigorta A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aveon Sigorta KKTC Yönetim Kurulu Üyesi
20 Temmuz 2021 16:04

Kurban bayramı öncesinde Pandemi yasaklarının gevşemesiyle beraber hepimizin özlediklerine kavuşma heyecanıyla yollara düştüğü hepimizin malumu.

  • Kurban bayramına girerken kendimizi ve sevdiklerimizi trafiğe kurban vermemek için “Trafik Kurallarına ama demeden mutlaka tam uyalım”.
  • Maske ile girilmesi gereken ortamlarda maskemizi lütfen ‘’uyarı levhalarında gösterildiği gibi’’ takalım. Covid tamamen bitmedi sadece bizlerin gevşememizi fırsat çevirmek için pusuda bekliyor…
  • Küslerin ve dargınların ‘’önce sen adım at’’ demesine gerek bırakmadan ilk adımı biz atalım. Küslük ve dargınlık ne bugünümüze ne de geleneklerimize yakışmıyor. Bayramı fırsat bilerek elimizi uzatıp dargınlıklarımıza son verelim. Büyüklük hepimizde kalsın diyelim…

Sigorta sektörünün bir parçası olan bizler de bayram sonrasına büyük bir hızla ve dinamizmle girmenin heyecanını ayrıca taşıyoruz.  Ruhsat sürecinde son aşamaya gelen şirketimiz tüm çalışmalarını ve planlamalarını bu hedefe göre tam gaz yürütmeye devam ediyor.

Digital sigortacılığın büyük bir buz dağı gibi önümüzde durduğu şu günlerde, gerçek anlamda digital sigortacılığa odaklanan ve hazırlanan AVEON GLOBAL SİGORTA bu işin hakkını vermeye aday. Sektörümüzün digitalleşmeyi uçtan uça yaparken yaşadığı zafiyetleri ve hataları izleyerek bunlardan önemli ipuçları çıkaran şirketimiz, digitalleşmeyi geçici bir heves olarak değil geleceğin merkezine oturmayı misyon edinmiştir.

Diğer yandan kamu şirketi olan TÜRKİYE SİGORTA A.Ş.’nin acentelerinin eğitimi için hayata geçirdiği Acente Akademi platformunun, tüm sektör kurumlarına ve çalışanlarına önemli bir örnek oluşturduğunu da söylemeden edemeyeceğim. Bu tür projelerin ya da uygulamaların başarı kazanmasında ‘’basitlik ve acenteye indirgenmesi’’ unsurları büyük öneme sahip. Genel Müdür Atilla Benli ve çalışma ekibi bunu iyi analiz etmiş olacak ki eğitim platformunu tamamen ‘’acente odaklı’’ bir kit olarak oluşturmuşlar. Atilla bey başta olmak üzere tüm emek verenlerin emeğine ve ellerine sağlık. Bunun benzer uygulamaların hayat bulmasında önemli bir örnek olacağına da inanıyorum.

Kurban bayramı vesilesi ile çıktığımız bu uzun tatilin hepimize iyi gelmesini temenni eder, kurban kesen ve bu bahisle fakirlerin evine ocağına bunu sessiz sedasız dağıtan, ibadetini en yakışır şekilde yapan tüm insanlarımızın bayramını tebrik ederim.