Dolar 34,2711
Euro 37,0807
Altın 2.997,83
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Esnaf Çocukları Arel Üniversitesinde İndirimli Okuyacak

Esnaf Çocukları Arel Üniversitesinde İndirimli Okuyacak
15 Eylül 2021 18:25

Palandöken, “esnaf çocukları Arel Üniversitesinde indirimli okuyacak. Esnaflarımız ve çocukları bu fırsatı değerlendirmeli. Yeni kayıt yaptıracak esnaf çocukları yüzde 10 indirim kazanacak”.

İstanbul Arel Üniversitesi, DMV Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş ile TESK arasındaki işbirliğinin geliştirilerek devam ettiğini belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnaf ve sanatkâr çocuklarının eğitime daha kolay erişmeleri ve eğitimdeki maliyetlerin düşürülmesi için çaba harcadıklarını söyledi.

TESK logo png jpg jpeg svg
Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu TESK

Son gelişmeler ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Konfederasyonumuz, İstanbul Arel Üniversitesi ve DMW Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş ile birlikte Haziran ayında imzaladığımız İşbirliği Protokolü kapsamında, esnafımızın işlerini geliştirmesi amaçlı gelirlerini artıracak ücretsiz finansal okuryazarlık eğitimi verilmişti. Bu protokole yeni bir madde ekleyerek üniversite çağında çocuğu olan esnafımız için bir fırsat daha ortaya çıkmasını sağladık. Bu kapsamda İstanbul Arel Üniversitesi’ne ilk kez kayıt yaptırmak şartıyla esnaf ve sanatkârımızın çocukları bu üniversitenin herhangi bir bölümünü kazandığı takdirde eğitim süreci boyunca devam edecek.Esnaf ve sanatkâr çocuğu olduğunu kanıtlayan belgeler ile başvuru yapıldığı takdirde yüzde 10 indirim uygulanacak. Esnafımızın ve üniversite çağındaki çocukları bu fırsatı değerlendirmeli. Hayata atılmadan son virajları olan üniversitelerde iyi bir eğitimi indirimli fiyata almak her esnaf çocuğumuzun hakkı ve bu fırsat onlar için gerçekten önemli bir fırsat” diye konuştu.


Rusya’nın en iyi üniversiteleri hangileri? Rusya’nın en iyi, mühendislik, tıp, hukuk, mimarlık ve güzel sanatlar fakülteleri hangileridir? Cevabı için ilgili konumuzu okuyabilirsiniz.