Dolar 32,3627
Euro 34,9648
Altın 2.326,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Aksigorta’nın İş Yeri Paket Sigortası Yenilendi

Aksigorta’nın İş Yeri Paket Sigortası Yenilendi
18 Eylül 2021 16:26

Aksigorta’nın İş Yeri Paket Sigortası yenilendi. Yangın paketine gelen güncelleme ile teminat seçenekleri genişlerken, teminat bedeli de yükseldi.

Sürekli gelişen ürün ve hizmetleriyle müşteri odaklı yaklaşımlarını sürdüren Sabancı Holding iştiraki Aksigorta, İş Yeri Paket Sigortası’nı yeniledi. Aksigorta’nın yangın paketi özelinde yaptığı güncellemelerle, yangın kar kaybı, seyyar ECS ve makine kırılmasına bağlı kar kaybı teminatlarının yanı sıra, yangın ve deprem gibi kira kaybı teminatları eklendi. Poliçenin toplam teminat bedeli ise 5.000.000 TL’den 15.000.000 TL’ye güncellendi.

Tolga Tezbaşaran Kimdir?
Aksigorta Genel Müdür Yardımcısı Tolga Tezbaşaran

Yeni ürün ve hizmetlerle müşterilerinin yanında olurken, yapılan güncellemelerin acente kanalının da oldukça faydasına olduğunu belirten Aksigorta Genel Müdür Yardımcısı Tolga Tezbaşaran, “İş yeri paket sigortasında yaptığımız yangın paketi güncellemesiyle, müşterilerimizin yararına olacak pek çok ek hizmet sunuyoruz. Böylelikle en büyük dağıtım kanalımız olan acentelerimiz de müşteri ihtiyaç ve beklentilerine çok daha kapsamlı bir şekilde yanıt verebilecekler’’ diye konuştu.


Araç Kasko Değer Listesi ve sorgulama sayfası: Bütün marka ve model otomobil, motosiklet, traktör, kamyon, otobüs, kamyonet, kamyonet, transporter, minibüs, tır vs. bütün ağır vasıta ve iş makineleri için güncel kasko değerini öğrenin.