5 Eylül 2026, 12:03:47
Dolar 48,4354
Euro 56,2404
Altın 6.898,85
BİST 14.012,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Paz 30°C
Pts 27°C
Sal 25°C
Çar 26°C
Katılım Emeklilik BESTİ

Anadolu Hayat Emeklilik’ten Okula Dönüş Kampanyası

13 Eylül 2025 00:34

Anadolu Hayat Emeklilik, çocuklarının geleceğini Bireysel Emeklilik Sistemi kapsamında bugünden güvence altına almak isteyen aileler için yeni bir kampanya başlattı. 31 Ekim 2025’e kadar devam edecek kampanya kapsamında AHE MobilAHE Onlineanadoluhayat.com.tr veya İşCep üzerinden Çocuğum için BES hesabı açanlar Pazarama’dan 3.000 TL’ye varan hediye çeki kazanacak.

Anadolu Hayat Emeklilik; çocuklarının geleceğini güvence altına alma yolculuğunda ailelerin yanında olurken, eylül ayında başlattığı kampanya ile hem ailelerin çocukları için şimdiden birikim yapmasını sağlıyor hem de okula dönüş dönemindeki ihtiyaçların karşılanmasına destek oluyor.

Kampanya kapsamında Anadolu Hayat Emeklilik’in dijital platformları veya İşCep üzerinden Çocuğum için BES ürünü satın alan müşteriler; 1.500 TL – 10.000 TL arasındaki aylık düzenli katkı payı ödemelerinde 1.500 TL, 10.000 TL ve üzeri ödemelerde ise 3.000 TL Pazarama hediye çeki kazanacak.

https://www.anadoluhayat.com.tr/kampanyalar/detay/pazarama-%C3%B6d%C3%BCll%C3%BC