Dolar 34,2711
Euro 37,0807
Altın 2.997,83
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Groupama İnternet Şubesini Yeniledi

Groupama İnternet Şubesini Yeniledi
7 Ekim 2022 16:52

Groupama Sigorta, yenilenen İnternet Şube’si ile online işlemlerde birçok yeni özellik ve kullanım kolaylığını müşterilerine sunuyor.

Groupama Sigorta kurumsal web sitesindeki “Online İşlemler” alanından giriş yapılan ‘Internet Şube’sini yeniledi. Geliştirilen tasarımı ve geniş içeriği ile ‘internet Şube’ online işlemler konusunda kullanıcılarına büyük kolaylık sağlayacak.

Yenilenen İnternet Şube ile bireysel ve kurumsal sağlık sigortası müşterileri; poliçe bilgilerine, teminatlarına, ödeme detaylarına, dokümanlarına, anlaşmalı kurum bilgilerine kolaylıkla ulaşabiliyorlar. Sigortalılar ayrıca, hasar bildirim evraklarını online olarak ibraz edebiliyor, ödemelerini de web sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirebiliyorlar.

Hem bireysel ve kurumsal müşterilerin hem de acentelerin günlük ve operasyonel işlerine katkı sağlayacak olan İnternet Şubesini müşteriler sağlık poliçeleri dışında erişime açık olan kasko, konut, DASK gibi diğer branşlardaki poliçe işlemleri için de kullanabiliyorlar. Müşteriler ayrıca, eksik evrak yükleme ve dosya sorumlusuna yönlendirme gibi yeni eklenen fonksiyonları da kullanabiliyor.

Groupama Sigorta’nın yenilenen İnternet Şubesinden kurumsal müşteriler, konsolosluk yazısı, vergi matrahından düşülen sağlık sigortası makbuzları, poliçe planlarındaki anlaşmalı kurum bilgileri gibi birçok işleme birkaç tıkla erişim sağlayabiliyor.

Yenilenen İnternet Şubesi ile müşteri odaklı yaklaşımlarını geliştirdiklerini söyleyen Groupama Sigorta ve Groupama Hayat Pazarlama, Kurumsal İletişim ve Müşteri Hizmetleri’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Frederique Guegan Tayar, “Salgın dönemiyle birlikte dijital kanallar üzerinden sunulan hizmetler daha da fazla önem kazanmaya başladı. Groupama Sigorta olarak biz de müşterilerimiz ve acentelerimizin talep ve beklentilerine göre hizmetlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Yenilenen web sitemizle de hayatı kolaylaştırmaya ve birkaç tıkla sigortacılık işlemlerini yapabilmelerine olanak sağlıyoruz” dedi.

İnternet şubesini kullanmak isteyenler https://online.groupama.com.tr/ adresinden kimlik numarası ve kayıtlı cep telefonu bilgisiyle giriş yaparak işlemlerini online olarak gerçekleştirebilecekler.

ETİKETLER: