Dolar 28,9840
Euro 31,1377
Altın 1.889,60
BİST 7.971,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 7°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
7°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 11°C
Pts 11°C
Sal 12°C

KASIDER Esnafla Buluşuyor!

KASIDER Esnafla Buluşuyor!
3 Mart 2022 15:47

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) desteği, DMW Uluslararası Diplomatlar Birliği proje yönetimi ve koordinasyonluğunda, TSB Ana sponsorluğunda, 1 Ocak 2022 tarihinde başlayan ve 31 Aralık’ta bitirilmesi planlanan projede yer alan KASIDER & Kadın Sigortacılar Derneği, Nisan 2022 tarihinden itibaren eğitime destek vermeye başlayacaktır.

TESK’e bağlı 13 mesleki federasyon, 82 Birlik ve 3200 oda yöneticisini ve 2 milyonu aşkın esnafı aynı platformda buluşturarak, teori ve uygulamalı eğitimler vererek sigorta ve fon yönetimi bilincini güçlendirmek amacıyla başlatılan proje, esnafın orta ve uzun vadedeki büyümesine destek vermeyi hedeflemektedir. Proje sonunda tüm katılımcılara, DMW’in uluslararası akreditasyonlu katılım belgesi verilecektir. 

KASIDER Başkanı Sema Tüfekçiler konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Sektörümüzün eğitim projelerine elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Ekonominin barometresi konumunda çok önemli bir yere sahip olan esnaf ve sanatkârlarımızın Dernek çatımız altında yer alan çok kıymetli sigortacıların tecrübelerinden faydalanır olmasını çok önemsiyor ve sigorta bilinci bakımından istiyoruz.  

Bu projeyle TESK’e bağlı 13 mesleki federasyon, 82 esnaf ve sanatkârlar birliği, 3 bin 200 esnaf odası, on binlerce yönetici ve 2 milyonu aşkın üye esnaf ve sanatkâra ulaşabilme şansını elde etmiş ve esnaf sanatkârlarımızın sorularını, işin ehli kişilere Çevrimiçi olarak sorma imkânı bulacağı bu eğitim serisinde aşağıdaki konu başlıkları Derneğimizin Kıymetli Üyeleri tarafından verilecek eğitimle en güzel şekilde anlatılarak faydalı olacağımıza inancım tamdır.” 

ESİB Eğitimlerinde En Geniş Katılım Hedefleniyor
  • Sema Tüfekçiler / Sigorta Şirketinizden Hasar Sırasında Neler Beklemelisiniz?
  • Ala Birsen / Yangın Hasarlarında Tüketicinin Yapması Gereken Görevler Nelerdir?
  • Şule Şentürk / Dijital Platformlardan Poliçe Satın Alırken Siber Güvenlik İçin Nelere Dikkat Etmeliyiz?
  • Abdullah Özcan / Sigorta Satın Alırken Dikkat Etmeniz Gereken Önemli Konular Nelerdir?
  • Ali Aktuğ / Sigorta Brokeri Görevleri Nelerdir?
  • Banu Tuncel /  Esnafımız İçin Önemli Olan Rizikolar ve Bunlara Ait Teminatlar  Nelerdir? “
ETİKETLER: , , ,