Dolar 32,4175
Euro 34,4574
Altın 2.490,18
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Monopoli Sigorta Sektörün Geleceğini Şekillendiriyor

Monopoli Sigorta Sektörün Geleceğini Şekillendiriyor
23 Eylül 2021 15:16

Monopoli Sigorta, pandemi sürecinde sektörün itibarının pozitif ivmesinin de desteği ile proaktif iletişim yaklaşımını derinleştirme kararı aldı. Monopoli, tüm paydaşlarının birbirleri ile fikir ve tecrübe paylaşımında bulunabileceği, Türkiye’de risk yönetim danışmanlığının geleceğinin sektörün güç birliği ile tasarlanacağı yeni bir inisiyatif; bir iletişim platformu hayata geçiriyor.

Her geçen gün yeni risklerin dahil olduğu yeni dünya düzeninde sigortalı olmanın lüksten ziyade temel ve insani bir ihtiyaç halini alması, sektöre olan ilgide kaldıraç etkisi yarattı. Bu noktada yenilikçi ve uzman vizyonu ile talep ve ihtiyaçlara uygun kişiye özel hizmet sunan Monopoli Sigorta, 20 yıllık deneyimi ve insan odaklı tavrını yeni dönemde de öncü olacağı yeni projeler ile geliştirme kararı aldı. Monopoli Sigorta, sektörün tüm paydaşlarının birbirleri ile iletişim içinde sigortacılığın geleceğini şekillendireceği yenilikçi bir iletişim platformu kuruyor.

Sigorta Sektörüne ‘Değer Katanlar’ Geleceği İnşa Edecek!

CEO Erol Esentürk, Monopoli markasının 2021 vizyonuna dair yaptığı açıklamada; kendi ekosistemleri içinde hayatına dokundukları herkese ve her yere “değer katan” marka olma misyonu ile hareket edeceklerini, söz konusu misyonu yansıtmak üzere kurulan iletişim platformunun etkinliklerine katılarak tecrübe ve bilgi birikimini sektörün kullanımına ve dolaşıma açan; sigorta sektörüne “Değer Katan” herkesin, sektörün geleceğini inşa eden öncüler olarak anılacağını da sözlerine ekledi.

“Bilgi, Büyük Veri, Teknoloji, Dijital Multipleks Sistemler, Yapay Zeka Entegrasyonlu Platformlar… Bu çağın altın değerindeki olguları bunlar. Biz artık daha tepe bir bakışla herkesin kendi sektörünün geleceği için ortak değer yaratan projeler üretmesi gerektiğine inanıyoruz. Çünkü dünyanın da hayatlarımızın da sürdürülebilirliğinin birbirimize kattığımız değerde saklı olduğuna inanıyoruz.” diye konuşan Esentürk “Monopoli ile Değer Katanlar Platformu”nun etkinliklerinin hibrit bir yöntemle; yarı online, yarı yüz yüze bir şekilde bu yılın son çeyreğinde başlayacağını, 2022 için hedeflerinin ise artık yıl boyunca yüz yüze gelinebilecek buluşmalar düzenleyerek, paydaşları ile bir araya gelmek olduğunu belirtti.

Platformun ilk buluşması Ekim ayında İstanbul’da gerçekleşecek; “Monopoli Değer Katanlar ile Buluşuyor!”

Değer Katanlar Platformu - Monopoli Sigorta
Değer Katanlar Platformu – Monopoli Sigorta

Değer Katanlar Platformu”nun tanıtılacağı ve Prof. Dr. Emre Alkin’in “Yeni dünya düzeninde değişen risk yönetimi ve sigorta sektörüne yansımaları” konusu ile konuşmacı olarak katılacağı bu ilk buluşmada birçok önemli isim; katılımcılar ile ilham veren başarı hikayelerini ve tecrübelerini paylaşacak.

6 Ekim’de Sunset’te gerçekleşecek buluşmada; sağlık, eğitim, trafik gibi temel sigorta konularında genel gelecek ve sürdürülebilir dünya başlıklarını kapsayacak konuşmaların yanı sıra ilgili sektörün ileri gelenleri o konunun sürdürülebilirliğini, gelişmesini ve tasarruf ihtiyacını anlatacak şekilde konuşmalar gerçekleştirecek.

Monopoli Sigorta’nın bundan önce de olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da insan odaklı tavrını sürdürecek, müşterilerini öncelemeye devam edecek ve kendi ekosistemi içinde hayatına dokunduğu herkese ve her yere “değer katan” marka olma misyonu ile başlattığı bu buluşmalar 2022 yılında da devam edecek.


Araç Kasko Değer Listesi ve sorgulama sayfası: Bütün marka ve model otomobil, motosiklet, traktör, kamyon, otobüs, kamyonet, kamyonet, transporter, minibüs, tır vs. bütün ağır vasıta ve iş makineleri için güncel kasko değerini öğrenin.