Dolar 19,0217
Euro 20,4553
Altın 1.204,37
BİST 4.920,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Çar 12°C
Per 14°C
Cum 14°C
Cts 16°C

Rüstem Güngör Ege TV’de Konuk Oluyor

Rüstem Güngör Ege TV’de Konuk Oluyor

8 Mart 2021 19:47

Rüstem Güngör Ege TV‘de Konuk Oluyor. 4 ay gibi kısa bir süre içinde 1000’in üstünde acente sayısına ulaşması ve özellikle tarım sigortası alanında oluşturdukları yenilikçi ürün ve sağlam iş birlikleri ile dikkat çeken GRI Sigorta‘nın genel müdürü Rüstem Güngör, “Orhan Efe ile Sigortalı Hayat” programının konuğu oluyor.

Rüstem Güngör GRI Sigorta
Rüstem Güngör GRI Sigorta’nın Genel Müdürü

Sigorta sektörünün deneyimli ismi Güngör, 8 Mart 2021 saat 22:00’de, Ege TV’de canlı olarak yayınlanacak programda; GRI Sigorta’nın gelecek planlarından, tarım sigortaları alanında çıkardıkladı yeni ürünlerden, şirketin bölge ve acente yapılanmasından bahsedecek.

Program yapımcısı Orhan Efe, sigortacı Özlem Özer Sarmış ve sigortacı Aşkın Berber’in sunacağı program Ege TV ekranlarından takip edilebileceği gibi, Ege TV web sitesi ve YouTube kanalı üzerinden canlı olarak da izlenebilir.