14 Temmuz 2026, 13:20:55
Dolar 47,0372
Euro 53,6001
Altın 6.081,43
BİST 14.027,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 30°C
Cts 30°C

Sarı Kırmızı Kareler Yarışması Kananları Belli Oldu

24 Aralık 2024 18:44

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) tarafından bu yıl 22’nci kez düzenlenen ve Quick Sigorta sponsorluğunda gerçekleşen Sarı Kırmızı Kareler Fotoğraf ve İçerik Yarışması kazananları, 24 Aralık 2024 tarihinde RAMS Park Özhan Canaydın Salonu’nda düzenlenen törende açıklandı.

Törene, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, 1905 GSYİAD Başkanı Murat Sancaktar, Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı. Dört farklı kategoride yarışan fotoğraf ve içeriklerin kazananları törenle ödüllerini aldı. Başkan Özbek ve Başkan Sancaktar, törende yaptıkları konuşmalarda Quick Sigorta’nın uzun yıllardır süren sponsorluk desteği için teşekkür ederek, iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

“Yedi Yıldır Bu Anlamlı Yarışmaya Desteğimizi Sürdürüyoruz”

Sarı Kırmızı Kareler Yarışması Kananları Belli Oldu | 24 Aralık 2024

Yarışmanın sponsoru Quick Sigorta adına törende konuşan Genel Müdür Eyüp Özsoy, şu açıklamayı yaptı:

“Sarı Kırmızı Kareler Fotoğraf ve İçerik Yarışması, Galatasaray’ın değerlerini ve ruhunu yansıtan önemli bir etkinlik. Quick Sigorta olarak, sektörde yeni bir marka olmamıza rağmen, güçlü özsermayemiz ve doğru yatırımlarımızla hızlı bir büyüme kaydettik. Üstelik sadece bir sigorta şirketi olmanın ötesine geçerek, iştiraklerimizle birlikte sigorta ve finans dünyasını buluşturan fonksiyonel bir ekosistem oluşturmayı başardık. Bunu yaparken de spora ve sanata destek vermekten hiç vazgeçmedik. Bu desteği, toplumsal sorumluluğumuzun bir parçası olarak görüyoruz. Bu sebeple tam yedi yıldır bu anlamlı yarışmaya desteğimizi sürdürüyoruz. Yarışmaya katılan ve Galatasaray’ın unutulmaz anlarını bizimle paylaşan tüm yarışmacılara teşekkür ediyorum. Hep birlikte bu özel anıları geleceğe taşımaya devam edeceğiz.”

Sarı Kırmızı Kareler Yarışması Kananları Belli Oldu | 24 Aralık 2024

Dereceye Giren Fotoğraflar GS Store’larda Satılacak

2024 yılı boyunca Galatasaray ruhunu en iyi yansıtan fotoğraf ve videoların seçildiği törende kazanan isimler şöyle oldu:

  • Fotoğraf Kategorisi:
    1. Ali Atmaca
    2. Fatma Erdoğan
    3. Uğur Şenpire
      Mansiyon ödülü kazananlar: Kadircan Dilli, Abdulhamid Hoşbaş, Ali Kemertaş, Samet Yalçın, Fatih Erdoğdu, Oğuz Yeter, Gökhan Büyük, Murat Akbaş ve Mesut Işık.
  • Röportaj Kategorisi:
    Zafer Çeri (Galatasaray Spor Kulübü Muhabiri)
  • Haber Kategorisi:
    Cenk Çınar
  • Sosyal Medya Kategorisi:
    Ahmet Yavuz (Galatasaray Spor Kulübü Editörü)

Dereceye giren fotoğraflar, Quick Sigorta sponsorluğunda 2025 yılı için bastırılacak 1905 GSYİAD ve Galatasaray Takvimlerinde yer alacak ve GS Store mağazalarından temin edilebilecek.

Sarı Kırmızı Kareler Yarışması Kananları Belli Oldu | 24 Aralık 2024