Dolar 27,2103
Euro 28,8430
Altın 1.676,46
BİST 8.304,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Az Bulutlu
İstanbul
26°C
Az Bulutlu
Sal 26°C
Çar 25°C
Per 23°C
Cum 23°C

Sigorta Ve Risk Bilinci Mayıs İlk Eğitimi Yapıldı

Sigorta Ve Risk Bilinci Mayıs İlk Eğitimi Yapıldı
17 Mayıs 2022 13:30
Sigorta Ve Risk Bilinci Mayıs İlk Eğitimi Yapıldı | 17 Mayıs 2022

Ankara – Sigorta ve Risk Bilinci eğitimlerinin Mayıs ayının ilk eğitim proğramının tamamlandığını belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Esnafımızın risklere karşı bilinçli olması için yılsonuna kadar sürecek olan Sigorta ve Risk Bilinci eğitimlerinin Mayıs ayı ilk toplantısı da yoğun katılım ile tamamlandı. Ücretsiz ve uluslararası belgeli olan bu eğitimlere halen kayıt olmayan esnafımız fırsatı kaçırmamalı” dedi.  

“Yoğun Katılım İle Mayıs Ayı İlk Eğitimi Tamamlandı”

Mayıs ayı ilk eğitim programında sigorta ile ilgili çeşitli konuların ele alındığını ve ikinci oturumda ki TSEV eğitimlerinin 22 Mayıs 2022 Pazar günü gerçekleştirileceğini  vurgulayan Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Konfederasyonumuz, DMW Uluslararası Diplomatlar Birliği ve Türkiye Sigorta Birliği işbirliğimiz ile birlikte esnafa verilen sigorta ve risk bilinci eğitimleri tam gaz devam ediyor. Mayıs ayı eğitim progrmlarının ilki yoğun katılım ile tamamlandı. AXA, DASK, HDI, Türkiye Sigorta kurumlarından eğitmenler esnafımıza özel sigorta ürünleri, sigorta yaptırırken dikkat edilmesi gereken hususlar, merak edilen ve sıkça sorulan sorular ile ilgili bilgiler verdi. Yılsonuna kadar bu eğitimler devam edecek. Esnafımız https://www.ifhaber.com/esib-egitimi/ linkten kayıt oluşturarak ücretsiz ve uluslararası katılım belgeli bu eğitim fırsatını kaçırmamalı” diye belirtti.