17 Eylül 2026, 11:59:10
Dolar 48,6746
Euro 56,0148
Altın 6.740,51
BİST 13.122,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
23°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Tom Geraghty, Marsh Europe CEO’su Oldu

Tom Geraghty, Marsh Europe CEO’su Oldu
16 Eylül 2026 23:07

Marsh, Dublin merkezli olmak üzere 1 Kasım 2026 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Tom Geraghty‘yi Marsh Europe şirketinin Chief Executive Officer olarak atadı.

Yeni görevinde Tom Geraghty, Marsh International CEO Flavio Piccolomini‘ye rapor verecek.

Tom Geraghty, Marsh‘ın Avrupa bölgesi için stratejik yönü belirleyecek ve işletmeleri arasındaki iş birliğini güçlendirecek.

Tom Geraghty, Marsh Risk Global Head of Placement and Market Solutions olarak atanan Christos Adamantiadis‘in yerine geçiyor.

Christos Adamantiadis‘in yeni görevi de 1 Kasım 2026 tarihinde geçerli olacak. Kendisi Marsh Risk CEO Nick Studer‘a rapor verecek.

Yeni oluşturulan bu göreve gelen Christos Adamantiadis, Marsh Risk‘in küresel plasman ve pazar çözümleri stratejisine liderlik edecek, ürün inovasyonunu hızlandırmak için bölge liderleri ve küresel sigortacılarla yakından çalışacak.

Ek olarak Marsh, John Donnelly‘nin 2027 yılının başlarında emekli olacağını da duyurdu.

Eylül 2026’da Marsh, gelirleri 1 milyar euroya kadar olan özel ve kamu kuruluşları için yeni bir Avrupa yöneticiler ve yöneticiler sorumluluk sigortası tesisi olan Unity D&O’yu başlattı.