Dolar 34,2711
Euro 37,0807
Altın 2.997,83
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C

TSB Başkanı Atilla Benli’den Aveon Global Sigorta’ya Ziyaret

TSB Başkanı Atilla Benli’den Aveon Global Sigorta’ya Ziyaret
24 Ağustos 2022 20:14

2022 yılında sektöre merhaba diyen şirketlerden olan Aveon Global Sigorta üst yönetimi TSB Başkanı Atilla Benli’yi ağırladı. Yeni kurulan şirketlerin sektöre katılımlarını tebrik etme mahiyetinde gerçekleşen ziyaret şirketin Şişli de ki Genel merkezinde gerçekleşti.

Aveon Global Genel Müdürü Kemal Gül, tarafından konuk edilen Atilla Benli, şirketin sektöre katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Son yıllarda sektöre birçok sigorta şirketinin katıldığını, bunun sigorta sektörü açısından önemli bir gelişme olduğuna değinen Benli, özellikle dijitalleşmeyi ve gençleri merkeze alan Aveon Global gibi şirketlerin önemli bir misyon taşıdıklarının da altını çizdi. Trafik sigortaları başta olmak üzere rehabilite edilmesi ve yeni düzenlemelerle güçlendirilmesi gereken branşların önemli bir gündem oluşturduğunu belirten Benli, TSB olarak sektörün tüm sorunlarını tüm paydaşlarla bir araya gelerek çözüm bulma konusuna büyük önem verdiklerini dile getirdi. Benli, Bu vesile ile de Aveon Global Sigorta’yı edindiği misyon, yenilikçi çalışmaları ve sektörümüze getireceği enerji için şimdiden başarılar dileyerek sözlerine son verdi.

TSB Başkanı Atilla Benli'den Aveon Global Sigorta'ya Ziyaret
TSB Başkanı Atilla Benli’den Aveon Global Sigorta’ya Ziyaret

Aveon Global olarak, acente dostu şirket misyonuna büyük önem verdiklerini belirten Kemal Gül, gençleri ve özellikle de teknolojiye meraklı çocukların önemine değinerek, gelecek dönemde sadece gençlere ve çocuklara özel ürünlerle sektörde ilklere imza atmak istediklerinin altını çizdi. Dijitalleşmeyi sadece bir heves değil aynı zamanda hayatın bir gerçeği olarak kabullendiklerini vurgulayan Gül, özellikle acenteleri yanımıza alarak dijitalleşmeyi daha ayağı yere basan şekilde uygulamayı düşündüklerinin altını çizdi.

Sektörün sorunlarının çözümünde, yeni ürünlerin geliştirilmesinde ve sigortalanma payının artırılmasında ortak kanaatlerin dile getirildiği ziyarette, Aveon Global Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kerim Bağdaş, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Emrah Yaşar, Genel Müdür Yardımcısı Oya Yıldız, Yönetim Kurulu ve Basın Danışmanı Jülide Çilingir de yer aldı.

Atilla Benli ’ye sektöre sağladıkları katkı sebebiyle plaket takdimi ve tüm Aveon Global Sigorta çalışanları ile toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret sona erdi.