30 Nisan 2026, 22:33:14
Dolar 45,1849
Euro 53,0440
Altın 6.714,35
BİST 14.443,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 11°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 14°C

TURFİLO ile İstanbul’da Yeni Bir Dönem Başlıyor!

4 Temmuz 2025 00:25

1996 yılından bu yana Türkiye’de sürücülerin her an yanında olan Tur Assist, asistans alanında getirdiği yeniliklerle sigorta sektörüne katma değer yaratmaya devam ediyor. Yol yardım hizmeti süreçlerini daha güvenli, hızlı ve teknolojik hale getiren TURFİLO ile ilgili olarak Tur Assist Genel Müdürü Timur Selçuk Turan, “Kendimize ait araçlarla kurduğumuz yeni filomuz TURFİLO, sadece operasyonel bir dönüşüm değil; aynı zamanda sektöre yön verecek bir başarıya işaret ediyor. 4 farklı noktada kamerayla ve aplikasyonla sürekli izlenen çekicilerimiz İstanbul’da kilit lokasyonlarda konuşlanarak elektrikli araçtan büyük SUV’lara, her türlü aracın kaza ve arıza durumunda hızla yanında oluyor.” açıklamasında bulundu.

Tur Assist, kendine ait öz mal 20 yeni araç kurtarıcısıyla TURFİLO’yu kurarak sigorta ve asistans sektöründe bir ilki gerçekleştirdi. İstanbul’da hizmet vermeye başlayan TURFİLO, Avrupa ve Anadolu Yakası’ndaki önemli lokasyonlarda acil durumlar için konumlandırıldı. Ahtapot ve kayar kasa yapıya sahip filo araçları; binek otomobillerin yanı sıra, özel teknik gerektiren büyük SUV ve elektrikli araçları da arıza ve kaza durumunda olay yerinden çekebiliyor.

Tur Assist Genel Müdürü Timur Selçuk Turan
Tur Assist Genel Müdürü Timur Selçuk Turan

Farklı senaryo ve araç tiplerine uygun şekilde filoyu kurduklarını aktaran Tur Assist Genel Müdürü Timur Selçuk Turan, “Operasyonel esnekliğimizi her koşulda sürdürerek araç sahiplerinin yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Öte yandan araçlarımız 4 farklı kamera ve GPS sistemiyle de an be an takip ediliyor.” dedi.

Olası Riskleri Önceden Görebilen Teknolojik Altyapı

29 yıllık saha tecrübesini teknoloji yatırımlarıyla pekiştiren Tur Assist, yeni filo araçlarında akıllı mobil uygulama sayesinde olası riskleri önceden görebildiği gibi lokasyon eşleştirmesi, rota optimizasyonu ve anlık görev takibi işlemleri gerçekleştirebiliyor. Sürücülerin kaza veya arıza sonrası bekleme sürelerini minimuma indiren ve güvenli