Dolar 34,2711
Euro 37,0807
Altın 2.997,83
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Manisa’da Mevcut Başkan Fevzi Apaydın Dedi

Manisa’da Mevcut Başkan Fevzi Apaydın Dedi
1 Temmuz 2024 00:17

MANİSA- Manisa ilini ziyaret eden Türkiye Şoförler Federasyonu (TŞOF) Başkan vekili ve Balıkesir Şoförler Odası Başkanı Rıza Tekin ile TŞOF Yönetim Kurulu üyesi ve İstanbul Bahçelievler Şoförler Odası Başkanı Halit Yılmaz’a Manisa’da bulunan Şoförler Odası Başkan ve yöneticilerinin mevcut TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın’a desteklerini açıkladıklarını belirttiler.

Ziyaret sonrası ortak açıklama yapan TŞOF Başkan vekili Rıza Tekin ve Yönetim Kurulu üyesi Halit Yılmaz, “Manisa Şoför Odaları Başkanlarımız Genel Kurulda mevcut Başkanımız Fevzi Apaydın’a desteklerini açıkladılar.  Her bir Oda Başkanıma hasretle sarılıyorum ve teşekkür ediyorum. Manisa’da yapılan toplantıya katılan TŞOF Başkan vekili Rıza TEKİN, Yönetim Kurulu Üyesi Halit Yılmaz burada, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih KARAAĞAÇ, Ahmetli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Erkan PAMUK, Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Emin AKARSU, Alaşehir Şoförler Otobüs Kamyon, Kamyonet, Minibüs ve Taksi Esnaf Odası Başkanı Şevki AĞIRBAŞ, Demirci Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İrfan AKSU, Gölmarmara Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ferdun SEVENBİGE, Gördes Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa KARAASLAN, Kırkağaç Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Tuncay ASLAN, Köprübaşı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet ERTEM, Kula Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Oktay KIRLI, Salihli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Samet BALGÖNÜL, Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Arif BİLEK, Selendi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şükrü FİLİK, Soma Şof. ve Otom. Min. Kam. Kamy. ve Otob. Esnaf Odası Başkanı Osman GÜNDOĞAN, Turgutlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Gökhan YÖRÜYEN ile biraraya geldiler. 

“Manisa’ya Teşekkür”

Toplantı sonrası açıklama yapan TŞOF Yönetim Kurulu üyesi Halit Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “TŞOF Genel Başkanımız Fevzi Ayapdın’ın şahsında Manisa ilinde şahsımıza gösterilen teveccüh ve ilgiyi tüm TŞOF yönetimi adına teşekkür ediyorum. Fevzi Apaydın ve yönetimine verilen bu desteğe teşekkür ediyoruz. Böyle bir desteğin verilmesinin tek sebebi ise başkanımız Fevzi Apaydın’ın yaptığı tarafsız ve ilkeli yönetimidir. Bunu gören şoför camiası da bu ilkeli çalışma ve duruşa karşı sevgisini ve desteğini tam olarak göstermektedir. Manisa Şoför Odalarının Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerine bir araya gelerek bu kadar yüksek ve güçlü bir sesle TŞOF Genel Başkanı Fevzi Apaydın’a destek vermeleri bizi onurlandırmıştır. Tekrar tekrar teşekkür ederim. Genel Başkanımızın dediği gibi “Şoförler, sevdiklerini tam sever, inandıklarına ise sonuna kadar sahip çıkar” diyerek sözlerini tamamladı.

ETİKETLER: ,