Dolar 34,2711
Euro 37,0807
Altın 2.997,83
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Aveon Global, AGS ile 2024’e İddialı Girdi!

Aveon Global, AGS ile 2024’e İddialı Girdi!
4 Ocak 2024 18:06

Sektörün genç, inovatif ve yaptığı hizmet geliştirme yatırımlarıyla da adından sıkça söz ettiren sigorta şirketi Aveon Global, hasar anında müşteri deneyimini kolaylaştırmak ve memnuniyetini artırmak amacıyla AGS hizmet noktalarının 1 Ocak itibariyle hizmete açtı.

Aveon Global Sigorta Oto kaza branşındaki güçlü üretimine paralel olarak ‘’hasar ve sonrası müşteri memnuniyetini’’ Pazar araştırmaları ile yakın markaja alan şirket sahadan gelen önerileri dikkate alarak tüm Türkiye’ye yayılmış 133 AGS hizmet noktasında müşterilerini karşılamaya başladı. Teknolojik alt yapı, müşteri deneyimine uygun crm, uçtan uça hasar lojistik zincirinin en üst seviyede kullanıldığı AGS hizmet noktalarının yıl sonuna kadar 250’ye bulması hedefleniyor. AGS hizmet noktalarının açılışı sebebiyle basına toplu olarak konuşan şirket üst yönetimi söz alarak AGS’yi anlattılar.

Genel Müdür Kemal Gül

Aveon Global, AGS ile 2024’e İddialı Girdi!
Aveon Global Sigorta Genel Müdürü Kemal Gül ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A. Kerim Bağdaş

Genel Müdür Kemal Gül: ilk kurulduğumuz günden beridir böyle bir hizmet noktasını kurma hedefimiz vardı. Şirketimizin oldukça hızlı büyümesi ve buna paralel olarak acente ve müşteri penetrasyonumuzun olgunlaşması sebebiyle 1 Ocak 2024 tarihinde başlamayı uygun gördük. AGS’lerin gerek nitelik ve gerekse de hız ve güler yüzü ile sektörde adından sıkça söz ettiren bir çekim merkezi olacağına inanıyoruz. 2024 yılında AGS servislerinin başarılarını sıkça duyacağız, klasman ve belirli akreditasyonlarını da tahsis etme noktasında çalışmalarımızı takvimimize aldık. Sürdürülebilir ve kalıcı bir hizmet memnuniyeti için AGS hizmet noktalarına yatırım yapmayı ve dijital dünya ile bütünleştirmeyi öncelikle hedefliyoruz. Şirketimiz oldukça kısa zamanda büyük işler başardı, AGS de bunlardan birisi ve en önemlilerinden birisi hatta, hiç mütevazi olmaya gerek yok bu başarı Aveon Global Sigorta’ya gönül veren tüm ekibimizin, 1400 acentemizin ve 300bini aşkın müşterimizindir.

Aveon Global, AGS ile 2024’e İddialı Girdi! | 4 Ocak 2024

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A. Kerim Bağdaş

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A. Kerim Bağdaş: Kemal beyin de bahsettiği gibi AGS hizmet noktaları bizim en büyük hayalimizdi. Bu hayali gerçeğe dönüştürmek için var gücümüzle seferber olarak AGS hizmet noktalarını 133 noktada aynı anda açıyoruz. AGS ile acente ve müşterilerimize muhteşem bir hasar hizmet deneyimi vaat ediyor. AGS hizmet noktaları sadece bir hasar onarım merkezi değil aynı zamanda hasar yapan müşterilerimizin kendileri iyi hissedecekleri, taleplerini açık yüreklilikle dile getirerek ‘’ Aveon Global Sigorta’nın samimiyetini ve güler yüzünü’’ görecekleri bir merkez olacaktır. Hasarı sebebiyle zaten gergin olarak bize gelen müşterilerimizin hasarlarını ve incelemelerini onların psikolojisini de gözeterek en şeffaf şekilde yapacak şekilde proseslerimizi oluşturduk. Çok büyük emek vererek hizmete açacağımız AGS hizmet merkezlerimizi çok yakında tüm Türkiye de göreceğinize eminim. Aveon Global olarak AGS ile 2024 yılına damga vuracağımıza inanıyoruz. Tüm acente ve sigortalılarımıza hayırlı olsun.

Aveon Global, AGS ile 2024’e İddialı Girdi! | 4 Ocak 2024

Hasarsızlık indirimini koruma, orijinal parça değişimi, vale hizmeti, 2 yıl onarım garantisi ve 7×24 araç kabulü ile sektörde emsallerinden oldukça fark yaratan AGS hizmet noktaları hakkında bilgi almak için www.aveonglobalsigorta.com sitesinden yardım merkezi sayfasından giriş yapabilirsiniz.