Dolar 34,2711
Euro 37,0807
Altın 2.997,83
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Aveon Global AGS ile Müşteri ve Acente Memnuniyetinde Zirveyi Hedefliyor!

Aveon Global AGS ile Müşteri ve Acente Memnuniyetinde Zirveyi Hedefliyor!
10 Ocak 2024 22:22

1 Ocak 2024 tarihinde hizmete giren AGS hizmet noktaları ile müşteri ve acente memnuniyetini üste taşımaya hedeflenen Aveon Global Sigorta 2024 sonuna kadar hizmet noktasını 133’ten 250’ye çıkarmayı hedefliyor.

AGS projesinin başından beridir mimarisine liderlik eden Aveon Global Sigorta Teknik ve Hasar Genel Müdür Yardımcısı Oya Yıldız, Hasar Müdürü Turgay Özkan ve Lojistik Müdürü Erkan Kıraç AGS’yi anlattılar.

Aveon Global Sigorta Teknik ve Hasar Genel Müdür Yardımcısı Oya Yıldız

Şirketimizin; yenilikçi, teknolojik ve müşteri memnuniyeti odaklı yeni uygulamaları ve avantajlı ürünlerimizi her gün geliştiriyor ve acentelerimiz kanalıyla sigortalılarımıza sunuyoruz. Bunları gerçekleştirirken sigortalı ve sigorta şirketi arasında ‘’yüksek frekansla ve uyumlu’’ hizmet vermek en temel amacımız.

Oya Yıldız
Aveon Global Sigorta Teknik ve Hasar Genel Müdür Yardımcısı Oya Yıldız

Ürünlerimiz tasarım aşamasından tutunda uçtan-uça hasar yönetimi sürecine kadar en yoğunlaştığımız soru hep şu oldu: Kasko Poliçelerinde Sigortalıların beklentisi nedir? Bu sorularla sıkça muhatap olan sigortacı olarak kısaca cevaplamam gerekirse eğer, önem sırasına göre şöyledir:

  • Uygun fiyat: Sigortalılar, araçlarının değerine ve risk profiline uygun bir fiyat ödemek istediklerini iyi biliyoruz ve müşteri Pazar araştırmalarımızdan gelen çıktıları da iş akışlarımıza yansıtıyoruz.
  • Geniş kapsam: Sigortalılar, araçlarının başına gelebilecek her türlü hasar ve zararı kasko poliçesi ile karşılanmasını istediklerinin farkındayız.
  • Hızlı ve kolay hasar süreci: Sigortalılar, araçlarının hasar görmesi durumunda, sigorta şirketinin hızlı ve kolay bir şekilde hasar tespiti yapmasını ve hasarın giderilmesin istediklerini biliyoruz.

İşte AGS hizmet noktalarını da 3ncü maddeden yola çıkarak büyük kolaylık getiren bir model olarak hayata geçirdik. Türkiye genelinde hizmet verdiğimiz 133 AGS servis noktasında “Aracımın Güvenli servisi” mottosuyla Müşteri Memnuniyetiyle  tüm hasar süreçlerini Hızlı ve kolay gerçekleştirdiğimiz gibi hasarda Sigortalılara avantajlar sunuyoruz.

AGS servislerinde vereceğimiz hasar onarım hizmet avantajları tüm kasko poliçelerimize istinasız verilecektir. Tüm sigortalılarımızın yararlanabileceği avantajlarla dolu hizmet paketiyle yakalamak istediğimiz; AGS servislerinin kaliteli hizmetiyle Aveon Global Sigorta’nın ağını birleştirerek hasar anında sigortalımıza en kısa sürede yardımcı olmak ve müşteri memnuniyetimizi üst sıralara taşımaktır ve en önemlisi ‘’Aveon Global Sigorta Müşteri Sadakatini’’ kurumsal hale getirmektir.

Aveon Global Sigorta Hasar Müdürü Turgay Özkan

Kasko poliçesinde hasar süreçleri, ne kadar hızlı ve sorunsuz yönetilir ise  Müşteri ve Acente Memnuniyeti en etkin düzeyde sağlanacağı bilincindeyiz. Hasarlı araçların gerçek hasar ekspertizinin yapılması, Hasar süreçlerinin kısaltılması ve gereksiz parça değişiminin engellenmesi, yapılacak etkin onarımlarla sağlanacaktır. Açıkça belirtmek gerekir ki; Hasar ekspertizlerinde gerçek ve reel hasar onarımların dikkate alınması şirketlerden çok sigortalılarımızın lehine ve menfaatine olan bir durumdur.

Turgay Özkan
Aveon Global Sigorta Hasar Müdürü Turgay Özkan

AGS servislerimizde yapılacak onarımlarda sağlaycağımız kazanımları sigortalılarımıza ‘’yeni avantajlar olarak geri sunacağız’’. Bu avantajların en başında; Hasarsılık indirimi koruma, Kıymet kazanma Muafiyetinin uygulanmaması, Araç üzerindeki orijinal parçaların orijinal parçalar ile değiştirilmesi, vale hizmeti, Onarım garantisi, araç iç dış temizlik hediyesi ve Ağır Hasarlarda aracın mesai saatleri dışında 7 / 24 Araçların muhafaza altına alınması, Mesai saatlerinde ise hasar süreçlerinin başlatılmasına kadar uzanan geniş bir yelpazede sunulmaktadır.

Aveon Global Sigorta Lojistik Müdürü Erkan Kıraç

Türkiye genelinde 133 AGS noktası , On-Line Takip ve hasar kontrolü, Kaliteli onarım, Kurumsal hizmet, Hızlı operasyon ve etkin müşteri yönetimi ile “Aracımın Güvenli Servisi” hizmet ağını oluşturduk. Yıl sonuna kadar bu düzeyde hizmet eden servis sayımızı 250 servise çıkarmayı hedefliyoruz.

Erkan Kıraç
Aveon Global Sigorta Lojistik Müdürü Erkan Kıraç

Hasar hizmetlerimizi; Teknolojik alt yapımız, Eğitimli ve yeterlilik belgesine sahip servislerimiz ile hızlı ve kurumsal hizmet kalitesinde AGS noktalarında veriyoruz.

Hasar onarım hizmetlerinde %90’lara yakın müşteri ve Acente memnuniyeti sağlamayı hedeflediğimizin de altını çizmek isteriz. Bunu dayandırdığımız hususlar ise:

Aracın servise kabulünden aracın teslimine kadar olan süreçlerde; aracın ekspertizi, yedek parça tedariği, aracın onarımı, sigortalılara ‘’en şeffaf şekilde bilgi aktarımı’’ ile Hasar yönetim dinamiklerini yakından takip etmemiz olduğunu gönül rahatlığıyla ifade edebiliriz.