Dolar 34,2924
Euro 37,1246
Altın 3.016,44
BİST 8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 18°C

Aveon Global Kuzey Kıbrıs’ta Acenteleri İle Buluşuyor

Aveon Global Kuzey Kıbrıs’ta Acenteleri İle Buluşuyor
22 Ocak 2024 21:39

Sektörün dinamik ve ‘’Acente Dostu’’ söylemiyle öne çıkan ve acentelerin ilgisinde olan Aveon Global Sigorta ’’Acentelerimizle Beraber; Gelişiyoruz, Büyüyoruz’’ mottosuyla acentelerini 4,5 ve 6 Mart tarihlerinde KKTC – Kuzey Kıbrıs’ta misafir etmeye hazırlanıyor. 3 gün sürecek buluşmada; stratejik toplantılar haricinde focus eğitimler, alanında tanınmış isimlerin yer alacağı söyleşi ve buluşmalar, 2024 Aveon Global Acenteler Süper Ligi tanıtımı ve ünlü sanatçıların katılacağı eğlence programı yer alıyor. Buluşma hakkında basına konuşan Genel Müdür Kemal Gül şöyle dedi:

Aveon Global Sigorta Genel Müdürü Kemal Gül
Aveon Global Sigorta Genel Müdürü Kemal Gül

Acentelerimizin bir süredir heyecanla beklediği buluşmayı 2023 yılını kapadığımız ve 2024 yılına girdiğimiz bir dönemde yapmak istedik. Şirketimizin yerel ve global gücünü, yarattığımız kurumsal değerleri ve birlikte başaracağımız büyük hedeflerimizi acentelerimizle en şeffaf şekilde paylaşacağız.  Diğer toplantılardan farklı olarak sadece şirketimizi veya sektörü değil acentelerimizin ‘’kişisel gelişimlerini, proje geliştirme ve yönetme dinamiklerini ve insurtech&fintech kavramlarına yakınlaşmalarını sağlayan kısa ve ama dolu ‘’ bir program sunacağız onlara. İstiyoruz ki acentelerimizin mesleki gelişimlerine ve hayatlarına dokunarak ‘’Aveon Global 2024 hatırası’’ diye bir cümleyi hafızalarında yer edindirelim. Aveon Global sigorta’nın ne denli güçlü ve büyük bir aile olduğunun resmini hep birlikte vererek ‘’Aveon Global Acentesi’’ kavramının da temellerini atacağımıza yürekten inanıyoruz.

Detaylı program ayrıca davetiyelerle beraber acente ve paydaşlarımıza iletilecektir. ‘’