Dolar 34,2711
Euro 37,0807
Altın 2.997,83
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Göyer Eraslan, Aveon Kadın’ı Duyurdu

Göyer Eraslan, Aveon Kadın’ı Duyurdu
5 Aralık 2022 17:45

Kadınlara yönelik birçok projeyi hayata geçirmeye hazırlanan Aveon Global Sigorta Acenteler ve Dijital Sigortacılık Bölüm Müdürü Göyer Eraslan 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde Aveon Kadın platformunu duyurdu.

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutlarız

‘’Hayatımızın, doğanın ve tüm insanların varoluşunda en önemli unsur olan kadınlarımızın, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü kutlarız. Yüzyıllar boyunca büyük bedellerle kazanılan bu hakların tüm dünyada ve ülkemizde, mesleğimizde en etkin şekilde kullanılması konusunda kadınlarımızdan yana pozitif ayrımcılığı destekliyoruz.

Kadınlara Özel Birçok Projey Hayata Geçirilecek

Aveon Global Sigorta olarak, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü, kendi çapımızda daha da desteklemek için Aveon Kadın platformunu kurduğumuzu müjdelemek isteriz. Aveon Kadın, kadınlarımıza özel birçok projeyi hayata geçirmek için kollarını sıvamış durumda. TESK, TİM, TOBB ile yaptığımız iş birlikleri çerçevesinde sadece sigortacı kadınlarımızı değil; esnaf kadınlarımıza, bizleri uluslararası alanda ticaret güçleri ile temsil eden ihracatçı kadınlarımıza ve ticaret hayatımızın en canlı renkleri olan ticaret ile emeğini yücelten kadınlarımıza yönelik projelerimizi hayata geçireceğiz.

Her alanda olduğu gibi kadınlarımızın da hak ettiği gücü elde etmesinde bizlere öncülük eden, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e bir kez daha saygı ve şükranlarımızı sunarız. Biz kadınlar, onun açtığı yolda yürüyerek birçok güçlüğü aşmaya devam ediyoruz.

5 Aralık Dünya Kadın Hakları günümüz, gününüz Kutlu olsun!