Dolar 34,2711
Euro 37,0807
Altın 2.997,83
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Kemal Gül: Gençlere Yönelik Projelerimizi Acentelerimiz ile Beraber Hayata Geçireceğiz

Kemal Gül: Gençlere Yönelik Projelerimizi Acentelerimiz ile Beraber Hayata Geçireceğiz
19 Aralık 2022 21:05

Kemal Gül: Gençlere Yönelik Projelerimizi Acentelerimiz ile Beraber Hayata Geçireceğiz

Deneyimli programcı Turgut Özay’ın yönetiminde her hafta seçkin konuklarını ağırlamaya devam eden Bloomberg TV Eğitim Merkezi programının 17 Aralık tarihindeki konuğu Aveon Global Sigorta Genel Müdürü Kemal Gül oldu. Acente Dostu şirket mottosu ile piyasaya giren şirket, 6 gibi kısa bir sürede 800’ü aşkın acentesi ve 100.000 aşkın müşterisi ile sektörde adından söz ettirmeyi başardı.

Programda gençlere yönelik projelerinden bahseden Kemal Gül, diğer projelerinde olduğu gibi gençlere yönelik ürünleri acenteleri kanalıyla satışa açtıklarını belirtti. Gençlerin sigorta bilincini teknolojik alışkanlarıyla buluşturmayı hedeflediklerini belirten Gül, bunu yaparken gençlerin taleplerine kulak verdiklerinin de altını çizdi.

Kemal Gül: Gençlere Yönelik Projelerimizi Acentelerimiz ile Beraber Hayata Geçireceğiz | 19 Aralık 2022

Gençlerin, eğitim hayatları sırasında da bir çok riske açık olduklarını belirten gül, gençlerin ilgisini çekecek ve ekonomik primleri sayesinde gençlerin cebini yakmayacak ürünlerin yakında satışa çıkacağını belirtti. 18-25 arası gençlerin teknolojiye olan meraklarını da dikkate alarak yenilikçi ve teknolojik ürünler üzerinde çalışmalarının sürdüğünü belirten Gül, teknolojiyi araç edinerek sigortayı sevdirmenin kaçınılmaz bir gerçeklik olduğunu herkesin kabul etmesi gerekir diye vurguladı.

Genç Aveon markası ile; tamamlayıcı sağlık, kasko, ferdi kaza v.b. gibi ürünlerin yakında tüm acenteleri üzerinden gençlerin ilgisine sunulacağını da yineleyerek sözlerine son verdi.

Kemal Gül: Gençlere Yönelik Projelerimizi Acentelerimiz ile Beraber Hayata Geçireceğiz | 19 Aralık 2022

Aveon Global Sigorta, 18-25 arası gençlerin sigorta bilincini güçlendirirken onların sigortacılığı yakından tanımaları için Genç Aveon platformunu Ağustos ayında hayata geçirmişti. Farklı üniversitelerden gençleri bekleyen platform, yarışmalar ve çalışma gurupları ile sigorta sektöründe bir ilk olma özelliği de taşıyor.