Dolar 34,2924
Euro 37,1246
Altın 3.016,44
BİST 8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 18°C

Kerim Bağdaş: Acentelerimize Kulak Vermeye Devam Ediyoruz

Kerim Bağdaş: Acentelerimize Kulak Vermeye Devam Ediyoruz
16 Ocak 2023 22:29

Sektörde ilk yılını tamamlamadan birçok yeniliğe imza atan Aveon Global Sigorta, 2023 yılı hedef ve projeksiyonunu belirlerken acentelerinin beklentilerini araştırma için Acente 2023 Araştırmasını tamamladı.

Tüm Türkiye de 900’e yakın acente ve broker ile müşterilerine hizmet veren şirket, 2023 yılını daha başarılı kılmak için acentelerinin önerilerini ve beklentilerini birinci elden alan Aveon Global Sigorta ‘’acente dostu’’ şirket misyonuna bir yenisini daha eklemiş oldu.

Araştırma hakkında konuşan Aveon Global Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A. Kerim Bağdaş, araştırmanın önemine değindi. Bağdaş, acentelerine kulak vermenin sadece dinlemekten ibaret olmayıp onların fikirlerini hayata geçiren çalışmaların önemini belirtti.  Acentelerin ekonominin dinamik yapısı içerisinde ayrıcalıklı yerleri olduğunu belirten Bağdaş, Aveon Global Sigorta olarak acentelerin beklenti ve isteklerine uygun ürün ve fiyatlamaya önem verdiklerinin altını çizdi. Bağdaş, sigorta sektöründe kalıcı ve değişmez yere sahip acentelerin ‘’müşteriyi en iyi tanıyan’’ kanal olması sebebiyle ‘’acente ve müşterinin’’ bir bütün olduğunu vurguladı.

2023 yılında acentelere yönelik birçok kampanya ve ödüllendirme sistemi üzerinde çalıştıklarını da müjdeleyen Bağdaş, araştırmaya katılan ve önerileri ile katkı sağlayan tüm acentelere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Acentelerin Öncelikleri

Kerim Bağdaş: Acentelerimize Kulak Vermeye Devam Ediyoruz | 16 Ocak 2023

Araştırmada öne çıkan başlıklardan birisi de acentelerin en öncelikli beklentisiydi. Buna göre katılımcı acentelerin önemli bir kısmı fiyat ve hizmet kalitesinde ısrarcı.

Acentelerin Aveon Global Sigorta da tercih ettikleri ürün sıralaması

Kerim Bağdaş: Acentelerimize Kulak Vermeye Devam Ediyoruz | 16 Ocak 2023