Dolar 34,2924
Euro 37,1246
Altın 3.016,44
BİST 8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 18°C

Fintech Girişimi Piapiri’ye En İyi Dijital Müşteri Deneyimi Ödülü 

Fintech Girişimi Piapiri’ye En İyi Dijital Müşteri Deneyimi Ödülü 
13 Ocak 2024 14:05

Türkiye’nin öncü yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co tarafından hayata geçirilen fintech girişimi Piapiri, Türkiye’nin en başarılı müşteri deneyimi projelerinin ödüllendirildiği 6. CX Awards Müşteri Deneyimi ödüllerinde, En İyi Dijital Müşteri Deneyimi- Finans Kurumu kategorisinde “Büyük Düşünce” ödülüne layık görüldü. 

Müşteri deneyiminde başarılı projeler yürüten, Türkiye’nin bankacılıktan, sigortacılığa, finanstan, sağlığa, perakendeden, e-ticarete, enerjiden, turizme kadar birçok öncü sektördeki markaların katılımıyla gerçekleştirilen, Türkiye’nin ilk müşteri deneyimi ödül programı olan CX Awards Turkey, 11 Ocak akşamı düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Türkiye’nin öncü finansal kuruluşu ÜNLÜ & Co tarafından 2022 yılı sonunda, dijitalleşme ve tabana yayılma stratejisi kapsamında hayata geçirilen fintech girişimi Piapiri, En İyi Dijital Müşteri Deneyimi-Finans Kurumu kategorisinde “Büyük Düşünce” ödülüne layık görüldü. 

Ödül ile ilgili değerlendirmede bulunan ÜNLÜ & Co Dijital Kanallar ve İş Geliştirme Direktörü İlker Özten, “Türkiye’nin ilk müşteri deneyimi ödül programı olan CX Awards Müşteri Deneyimi ödüllerinde Büyük Düşünce ödülünü aldığımız için gurur duyuyoruz. 2022 yılı 4. çeyreğinde lansmanını yaptığımız fintech girişimimiz Piapiri ile hedefimiz yatırımcılar için kullanımı kolay, kişiselleştirilebilen, kullanıcı deneyimini önceliklendiren ve yatırımcıları donanımlı hale getiren bir platform yaratmak oldu. Piapiri’nin hayata geçmesini takip eden süreçte de hem kendi vizyonumuz, hem de müşterilerimizden aldığımız geri bildirimler doğrultusunda geliştirmeler yapmaya devam ettik ve ediyoruz. Kullanıcı deneyiminin bize rehberlik etmesine izin vermek gerektiğini düşünüyor ve kişiselleştirmeyi üst düzeye taşıyacak geliştirmelere öncelik veriyoruz. Piapiri’de temel amacımız Türkiye sermaye piyasalarındaki yatırım ürünlerini eksiksiz sunacak bir yapı haline getirmek; bir adım sonrasında ise sadece yatırım ürünlerini değil, tüm finansal çözüm ve ürünleri barındıracak finansal “superapp” haline getirmeyi hedefliyoruz. Başarımızın mimarı olan tüm çalışma arkadaşlarıma, paydaşlarımıza ve bizi her zaman destekleyen yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ETİKETLER: