Dolar 32,3645
Euro 34,9526
Altın 2.325,33
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Halkbank Yeni Ürünleriyle Ekranlarda

Halkbank Yeni Ürünleriyle Ekranlarda
10 Şubat 2022 03:44

Halkbank yeni reklam filminde, Dövizden ve Altından Dönüşümlü Kur Korumalı Türk Lirası Vadeli Mevduat ürünlerini ekrana taşıyor. Banka, tasarruf sahiplerini milli egemenliğimizin en büyük göstergesi olan Türk Lirası’nın gücüne sahip çıkmaya çağırıyor.

Cumhurbaşkanı kararı doğrultusunda Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından başlatılan, döviz tevdiat hesaplarının TL’ye dönüşümünü desteklemeye yönelik uygulama kapsamında Halkbank, kur korumalı TL mevduat ürünlerini en hızlı şekilde tasarruf sahiplerinin kullanımına sundu.

Halkbank, Türk Lirası’na yönelimi artırmayı hedefleyen bu hizmetlerini Kerem Alışık ve genç bankacı Ömer’in anlatımıyla ekranlara yansıtıyor.

Filmin girişinde sokakta yürürken kendi aralarında sohbet eden Kerem Alışık ve Ömer’i görüyoruz. Trafik ışıklarına geldiklerinde, yeşil ışığı bekleyenlerle aralarında sıcak bir diyalog gelişiyor. Yaşlı bir teyze ve yanındaki kızıyla damadı, son dönemde TL’ye artan taleple ilgili Kerem Alışık’ın düşüncesini soruyor.

Soruları tatlı bir tebessümle karşılayan Alışık, “Türk parasına sahip çıkmak lazım. Milli paramız bizim gücümüz, itibarımız” diyerek Türk parasının önemini hatırlatıyor. Ömer de Alışık’ın sözünü devam ettirerek, Halkbank’ın TL’nin değerini korumak için çıkardığı ürünleri anlatmaya başlıyor, “Dövizden ve Altından Dönüşümlü Mevduat ürünlerimizle, birikimlerinizi koruyor; Türk Lirası’nın gücüyle değerine değer katıyoruz” açıklamasını yapıyor.

Halkbank Yeni Ürünleriyle Ekranlarda
Halkbank Yeni Ürünleriyle Ekranlarda

Bu sırada KOBİ’leri temsil eden bir kişi, şirket olarak TL’ye döndüklerini söyleyerek sohbete dahil oluyor. Kerem Alışık “Ne güzel” diyerek bu yaklaşımı haklı buluyor ve konuyla ilgili daha fazla detay öğrenmek üzere herkesi Halkbank’a davet ediyor.

Reklam filminin sonunda herkesi şube yetkililerinden Kur Korumalı ürünlerle ilgili ayrıntıları dinlerken görüyoruz. Reklam, dış sesin “Dövizden ve Altından Dönüşümlü Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesaplarıyla hem siz kazanın hem ülkemiz kazansın” mesajıyla sona eriyor.

ETİKETLER: