Dolar 32,5245
Euro 34,7521
Altın 2.490,25
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

ING Pos Ekstra Kampanyası İle Kobi’lere Büyük Fırsat

ING Pos Ekstra Kampanyası İle Kobi’lere Büyük Fırsat
5 Temmuz 2021 17:40

KOBİ’lere yönelik ürün ve hizmetleriyle işletmeleri destekleyen ING Türkiye, ilk kez ING’li olacak yeni KOBİ müşterilerine yönelik %0 üye iş yeri ücreti fırsatını sunan POS Ekstra kampanyasını hayata geçirdi.

ING Türkiye

Pos Ekstra Kampanyası

İlk 1.000 yeni KOBİ müşterisi ile sınırlı olan kampanya kapsamında, yeni ING’li işletmeler ING Business Banka Kartları ile aylık 3 bin TL ve üzeri harcama yaptıkları üç ay boyunca %0 üye iş yeri ücreti avantajından faydalanabiliyor, aynı zamanda POS yazılım, donanım ve bakım ücreti ödemiyor. ING Türkiye Tüzel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı İhsan Çakır, “KOBİ’lerin ülke ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğuna inanıyor ve onları desteklemeyi önemsiyoruz” dedi.

KOBİ’lere özel yenilikçi ürün ve hizmetlerle işletmelere fayda sağlamayı hedefleyen ING Türkiye, yeni müşterilerine yönelik avantajlı POS Ekstra kampanyası ile KOBİ’lere destek olmaya devam ediyor. İlk 1.000 yeni KOBİ müşterisi ile sınırlı olan kampanya kapsamında, yeni ING’li işletme sahipleri yalnızca dijital kanallardan edinebildikleri POS Ekstra ürünüyle ING Business Banka Kartları ile aylık 3 bin TL ve üzeri harcama yaptıklarında, 20.000TL ciroya kadar %0 üye iş yeri ücreti avantajından faydalanabiliyor ve POS yazılım, donanım ve bakım ücreti ödemiyor. 5 Temmuz itibariyle başvuruların başladığı kampanya kapsamında, yeni KOBİ Dijital müşterileri kampanyaya dahil olmaları durumunda üç ay boyunca %0 üye işyeri ücreti avantajından yararlanabilecek.

POS Ekstra işletmelerin aylık masrafları azalıyor

Yalnızca dijital kanallardan edinilebilen POS Ekstra ile ING KOBİ Dijital dünyasında yerini alan işletme sahipleri hem harcama yaptıkça kazanıyor hem de para transferi, aylık POS bakım ücreti gibi masrafları yapmıyor. POS Ekstra’nın avantajlarından yararlanmak isteyen işletme sahiplerinin ING Business Banka Kartları ile aylık 3 bin TL harcama yapmaları yeterli oluyor. Fatura, market, akaryakıt, restoran, kafe gibi harcamaların sonucunda aylık 3 bin TL limitine ulaşan yeni ING’li işletme sahipleri, tek çekimde %0 üye işyeri ücreti avantajından faydalanıyorlar. ING Türkiye’nin POS Ekstra üyesi iş yeri sahiplerine sunduğu avantajlar, ayrıcalıklı üye iş yeri ücreti ile sınırlı kalmıyor. Ayrıca havale-EFT ücreti ödemeyen POS Ekstra’lılar, tüm bankaların ATM’lerinden ayda altı kez ücretsiz olarak para çekip yatırabiliyor. Üye iş yeri sahipleri ayrıca, sabit, mobil veya yazarkasa POS fark etmeksizin kullandıkları POS için aylık yazılım, donanım, bakım ücreti de ödemiyor.

ETİKETLER: , ,