Dolar 32,3620
Euro 34,9560
Altın 2.324,87
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Ramazan’da 300 TL’ye varan chip-para kazan!

Ramazan’da 300 TL’ye varan chip-para kazan!
2 Nisan 2022 16:53

Axess Mobil’den Ramazan’a özel kendi kampanyalarını yapanlar, 300 TL’ye varan chip-para veya 50.000’e varan Mil Puan kazanıyor. “Chip-para ile Öde” özelliği ile kazanılan kaybolmayan chip-paraları, dönem içindeki harcamalarını silmek için kullanıyor. Üstelik cebe inen Axess ve Wings ile anında kart sahibi olmak ve kampanyalardan faydalanmak da mümkün.

20 yıldır müşterilerine birbirinden kazançlı kampanyalar sunan Axess, yoğun ilgi gören müşteri odaklı kampanyası “Kendi Kampanyanı Kendin Yap”ı bu Ramazan döneminde yeniden hayata geçirdi.  ‘Kendi Kampanyanı Kendin Yap’ ile Axess ve Wings sahipleri Axess Mobil’den harcama yapacakları market, giyim, elektronik, restoran ve seyahat sektörlerinden dilediğini seçiyor, ödül tipini chip-para veya Mil Puan olarak belirliyor ve belirleyecekleri harcama tutarına göre özgürce kendi kampanyalarını oluşturabiliyor.
Axessliler kampanya kapsamında 300 TL’ye varan kaybolmayan chip-para kazanırken, Wings sahipleri ise dilerse chip-para dilerse 50.000’e varan Mil Puan kazanıyor. Kampanyadan faydalanmak için yapılması gereken ise; 1 Nisan – 8 Mayıs tarihleri arasında Axess Mobil’den seçilen en fazla 2 farklı sektörden kampanya oluşturmak. Üstelik Axessliler, seçtikleri bu 2 adet kampanyadan toplamda kazanacakları 300 TL’ye varan chip-para ile dönem içindeki harcamalarını da silebiliyor.

Axess ve/veya Wings sahibi olmayan Akbanklılar dilediği kanaldan, Akbanklı olmayanlar ise; Akbank Mobil’den anında Akbanklı olarak, anında kullanım özellikli cebe inen kartları ile kampanyadan faydalanabiliyor. Üstelik ilk kez Akbanklı olup Axess ve/veya Wings’e başvuranlar internet alışverişlerinde %20, işlem başına 100 TL, ayda toplamda 500 TL’ye varan chip-para kazanıyor. İlk kez Axess ve/veya Wings’e başvuran Akbanklılar ise 500 TL ve üzeri her harcamasına 50 TL, toplamda 250 TL’ye varan chip-para kazanıyor. Üstelik ilk yıl kart ücreti ödemiyor.

Axess, Ramazan boyunca kampanyaları ile Axess Mobil’de birçok markada chip-para, indirim ve taksit fırsatları da sunuyor. Öne çıkan bazı kampanyalar:

  • CarrefourSA’larda ve carrefoursa.com’da seçili Ramazan kolilerinde %15 indirim
  • A101.com.tr’de 750 TL ve üzeri ilk alışverişe 75 TL chip-para
  • Metro marketlerde peşin fiyatına 7 taksit ve ticari kartlara özel 1 ay erteleme
  • Özdilek mağaza ve hipermarketlerinde 300 TL ve üzeri ilk alışverişinize 30 TL chip-para ve Özdilek mağazalarında peşin fiyatına 8 taksit
  • Amazon.com.tr’de tek seferde yapılacak ilk 500-999,99 TL arasındaki alışverişe 50 TL, 1000 TL ve üzeri alışverişe ise 75 TL chip-para
  • Tatilsepeti’nde Axess Mobil ile Öde’ye özel ilk 5.000 TL ilk harcamaya, 400 TL chip-para
  • Shell’de kampanyaya katılan Axess üye iş yeri istasyonlardan 4 defa 200 TL ve üzeri akaryakıt/otogaz harcamasına 50 TL’ye varan chip-para
  • Bizim Toptan mağazalarında peşin fiyatına 5 taksit fırsatı
  • Altınyıldız Classics’de peşin fiyatına 6 taksit fırsatı
  • Boyner’de peşin fiyatına 6 taksit fırsatı
  • Morhipo’da peşin fiyatına 6 taksit fırsatı
  • Koton’da peşin fiyatına 6 taksit fırsatı
  • Hummel’da 5 taksit fırsatı
  • D’S damat mağazalarında 6 taksit fırsatı
  • Damat Tween mağazalarında 6 taksit fırsatı

Akbank FAV Nedir? Nasıl Çalışır? Nasıl Alınır? Yapılabilecek Ücretsiz İşlemler, Harçlıklarınız için Artı Para, Kampanyalar nelerdir? 18 Yaş altı velisiz olarak alabilir mi? AKBANK insan kaynakları iletişim bilgilerine nasıl ulaşabiliriz?