14 Temmuz 2026, 13:04:57
Dolar 47,0372
Euro 53,6001
Altın 6.081,43
BİST 14.027,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 30°C
Cts 30°C

Onur Gül ING Leasing Genel Müdürü Oldu

23 Nisan 2025 00:43

Onur Gül, 21 Nisan 2025 itibarıyla ING Leasing’in genel müdürü oldu. Daha önce ING Türkiye bünyesinde KOBİ Dijital Pazarlama ve Satış Direktörü olarak görev yapan Gül, KOBİ ve dijital bankacılık alanında uzun yıllara dayanan tecrübesiyle dikkat çekiyor.

Bankacılık kariyerine farklı finans kuruluşlarında başlayan Gül, 2012 yılında ING Türkiye’ye katıldı. KOBİ Satış Yöneticiliği, Şube Müdürlükleri ve Bölge Müdürlüğü gibi rollerde görev alarak hem ticari hem bireysel müşteri tarafında önemli deneyimler kazandı. 2021 yılında üstlendiği KOBİ Dijital Pazarlama ve Satış Direktörlüğü görevinde dijital dönüşüm odaklı birçok projeye liderlik etti.

Yeni görevinde, dijitalleşme odağını koruyarak müşteri odaklı büyümeyi desteklemesi ve endüstriyel yatırımlarla sürdürülebilirlik projelerine finansman sağlaması bekleniyor. Gül, aynı zamanda ING Leasing Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yapacak.

Marmara Üniversitesi İktisat bölümü mezunu olan Onur Gül, kariyerinde edindiği saha deneyimi ve dijital vizyonuyla ING Leasing’in dönüşüm sürecine liderlik edecek.