5 Eylül 2026, 13:33:25
Dolar 48,4354
Euro 56,2404
Altın 6.898,85
BİST 14.012,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Paz 30°C
Pts 27°C
Sal 25°C
Çar 26°C
Katılım Emeklilik BESTİ

Kerem Ölmez Global Marka ve Dijital Pazarlama Yöneticisi Olarak Atandı

13 Haziran 2024 01:56

Generali Grubu’ndaki yeni organizasyon değişikliğiyle, Kerem Ölmez Global Marka ve Dijital Pazarlama Yöneticisi olarak atandı. 2017 yılında Türkiye’de Generali Sigorta ailesine katılan ve şirketin kârlılık ve optimizasyon hedefiyle başlattığı dijital dönüşümde büyük katkı sağlayan Kerem Ölmez, 2020 yılında Generali İtalya’ya bağlı olan ve İtalya’nın ilk direkt sigorta şirketi unvanına sahip Genertel’de Pazarlama, Dijital Kanallar ve Fiyat Karşılaştırma Platformları Yöneticisi olarak atanmıştı.

Dört yıllık dönüşüm çalışmalarıyla İtalya’nın %100 dijital ilk sigorta şirketinin yeniden doğuşuna öncülük eden Kerem Ölmez, Mart 2024 itibariyle Generali Grubu Global Marka ve Dijital Pazarlama Yöneticisi olarak atandı. Kerem Ölmez, yeni görevinde grubun dünya çapındaki pazarlama, medya, dijital ve kullanıcı deneyimi stratejilerini belirleyerek, şirketin yeni üç yıllık global planındaki önemli hedeflerine ulasmasina ve Avrupa’daki ve dünyadaki lider pozisyonunu güçlendirme stratejisine katkıda bulunacak.