Dolar 32,3679
Euro 34,9483
Altın 2.325,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Palandöken “Korsan Biletlere Milli Piyango Çıkmaz”

Palandöken “Korsan Biletlere Milli Piyango Çıkmaz”
17 Aralık 2021 15:47

Döviz kurları ve istikrarsız fiyat artışları nedeniyle vatandaşın Milli Piyango’da umut bulduğunu belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Yıllardır yeni yıl rutinlerinden biri olan Milli Piyango’ya bu sene özellikle istikrarsız fiyat artışları nedeniyle ekonomik zorluk çeken vatandaş daha çok umut bağladı. Fakat 120 milyonluk büyük ikramiye bana çıkarsa diyen vatandaşlarımız biletlerini bayilik ruhsatı ve oda kaydı olan esnafımızdan almalı” dedi.

Milli Piyango Umutlarınız Korsanlar Yüzünden Suya Düşmesin

Palandöken “Korsan Biletlere Milli Piyango Çıkmaz” | 17 Aralık 2021

Vatandaşın Milli Piyango biletlerini kayıtlı esnaftan alması gerektiğinin önemine dikkati çeken Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Geliri düşenin, yeni evlat sahibi olacakların, okul kazanacakların, çocuğunu evlendireceklerin, kısacası tüm vatandaşın umut kapısı olan Milli Piyango ikramiye bu yıl 120 milyon TL. Herkesin iştahını kabartan bu rakam ve biletlere olan yoğun ilgi maalesef sahtekarların da iştahını kabartıyor. Korsan diye tabir ettiğimiz sahte bilet basan ve satanlara karşı vatandaşımız dikkatli olmalı. Korsan biletlere ikramiye isabet etmez. Etse de alan kişi parayı alamaz. Bu nedenle esnaf odasına kayıtlı ve bayilik ruhsatı olan esnafımızdan alınan biletler kaşe, damga gibi belirleyici özelliklere dikkat etmeli” diye konuştu.