Dolar 28,9840
Euro 31,1377
Altın 1.889,60
BİST 7.971,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 7°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
7°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 11°C
Pts 11°C
Sal 12°C

Adana’da DASK İlk Sırada

Adana’da DASK İlk Sırada
2 Mart 2022 15:20

150 yılı aşkın köklü geçmişiyle müşterilerine hizmet veren Generali Sigorta, Adana’nın sigortacılık verilerini açıkladı. Generali Sigorta verilerine göre Adana’da sigorta hizmeti alanların %55’i 35-55 yaş aralığındaki bireylerden oluşurken, genel yaş ortalaması 48 olarak istatistiklere yansıdı. Adanalıların en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmetleri ise sırasıyla zorunlu deprem sigortası (DASK), trafik sigortası ve kasko sigortası oldu.

%44 ile DASK ilk sırada

Generali verilerine göre, Adanalıların en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmeti 44’lük oranla zorunlu deprem sigortası (DASK) olurken, ikinci sırada %26 ile trafik sigortası, üçüncü sırada ise %23’lük oranla kasko sigortası yer aldı.

Kadınların %30’u sigorta yaptırdı

Adanalıların çağrı merkezi, web sitesi ve acente kanalı üzerinden sigortacılık ürünlerini alma yüzdelerine göz atıldığında, %30 kadın ve %70 erkek dağılımı istatistiklere yansıdı.

ETİKETLER: , ,