14 Temmuz 2026, 14:22:48
Dolar 47,0372
Euro 53,6001
Altın 6.081,43
BİST 14.027,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 30°C
Cts 30°C

Anadolu Sigorta, Bir Kez Daha Hizmet İhracatı Şampiyonu Oldu

28 Kasım 2025 21:39

Anadolu Sigorta, Türkiye‘nin ihracatına ve sürdürülebilir büyümesine katkıda bulunan firmaların ödüllendirildiği 2024 Hizmet İhracatı Şampiyonları sıralamasında “Finans, Sigorta ve Diğer Mali Hizmetler” kategorisinde ikincilik ödülünü aldı. Anadolu Sigorta böylece 7’de 7 yaparak 2018’den beri üyesi olduğu Hizmet İhracatçıları Birliği tarafından bu sene de Şampiyonlar arasına adını yazdırdı.

Anadolu Sigorta, Hizmet İhracatçıları Buluşması ve 2024 Hizmet İhracatçıları Birliği Ödül Töreni’nde üst üste 7. defa ödüle layık görülerek bu sene de “Finans, Sigorta ve Diğer Mali Hizmetler” kategorisinde ödül aldı. 27 Kasım’da Dış Ticaret Kompleksi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda düzenlenen törende ödülü Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’tan Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Gökalp aldı.

Gökalp ödül ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Sadece sigorta şirketleri değil diğer tüm finans kuruluşları aynı kategoride değerlendiriliyor. Bu kategoride Anadolu Sigorta olarak 7 yıldır üst üste Hizmet İhracatı Şampiyonluğu ödüllerine layık görülmekten büyük memnuniyet ve gurur duyuyoruz. 2024 yılında da yurtdışı hizmet ağımızı geliştirerek 39 farklı ülkeye hizmet ihracatı gerçekleştirmiştik. Artık tüm mal ve hizmet ihracatların birlikte sıralandığı Türkiye’nin ilk 1000 ihracatçısı listesine de 400’lerden girmiş durumdayız. Bir asrı geride bırakırken sadece Türkiye’de değil küresel ölçekte de ürün kalitesi ve çeşitliliğimiz, güvenilirliğimiz ve operasyonel yetkinliğimizle rekabet gücümüzü, bunun daha iyi bir sigorta şirketi olmanın bir gereği olduğunun bilincinde olarak, giderek artırıyoruz. Dolayısıyla ikinci yüzyılımızda bu alanda da öncü rolümüz devam edecek. Şimdiden sekizinci ödülün yolda olduğunu görebiliyoruz. Yıllardır arka arkaya almakta olduğumuz ödüller bu rolümüzü teyit eden birer parlak kilometre taşı olarak tarihimizde yerini alıyor” dedi.