Dolar 34,2711
Euro 37,0807
Altın 2.997,83
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Aveon Global Sigorta Brokerlerini Yeni Ofisinde Ağırladı

Aveon Global Sigorta Brokerlerini Yeni Ofisinde Ağırladı
10 Ekim 2023 00:03

Genel müdürlük 2nci ofisini mevcut plazanın 14ncü katında faaliyete geçiren Aveon Global Sigorta Brokerlerini düzenlediği kokteyl ile misafir etti. Çok sayıda misafir ve basın temsilcisinin katıldığı buluşmada 2024 yılı hedefleri ve yeniliklerini brokerleri ile paylaşan Aveon Global Sigorta, modern mimariye uygun dizayn edilen ofisin tasarımı sebebiyle de misafirlerin övgüsünü kazandı.

Gecede konuşan Genel Müdür Kemal Gül, geceye katılan tüm broker yöneticilerine teşekkür ederken, yeni ofislerinde bulunan hibrit çalışma ofislerinin sahada olan tüm brokerlerin mesaisine hazır olduğunu belirtti. Gül, sektörde farklı işler yapma misyonlarına vurgu yaparak bunun geçici bir heves değil sürdürülebilir bir söylem olduğunun altını çizdi. Brokerlerin her geçen gün artan sayılarına paralel olarak yarattıkları prim üretimi ve insan kaynağı ile sektörün dinamosunda yer aldığını belirten Gül, bu vesile ile brokerleri ile olan işbirliklerinin gerek geleneksel ve gerekse de dijital alanda artarak devam edeceğine yürekten inandığını belirterek sözlerine son verdi.

Katılan brokerlerin Aveon Global sigortanın dinamik ve erişilebilir insan kaynağı ve sağladığı teknolojik alt yapıdan duydukları memnuniyetin dile getirmeleri buluşmanın önemini gözler önüne serdi. Zengin yemek servisi ve müzik eşliğinde devam eden etkinlikte şirket üst yönetimi tam kadro yerini alırken toplu fotoğraf çekimleri ile gece sona erdi.Yeni ofis açılışı ile beraber şirketin halen Şişli Merkez de Nova Baran Plaza da bulunan genel müdürlük kat sayısı 2’ye yükseldi.