19 Ağustos 2026, 01:42:13
Dolar 47,9205
Euro 55,5462
Altın 6.732,73
BİST 14.127,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Az Bulutlu
İstanbul
29°C
Az Bulutlu
Çar 29°C
Per 31°C
Cum 30°C
Cts 29°C

Firuzan İşcan: “HDI Sigorta’da 3 Yılda Tüm Hedeflerimize Ulaştık”

Firuzan İşcan: “HDI Sigorta’da 3 Yılda Tüm Hedeflerimize Ulaştık”
17 Ağustos 2026 01:23

HDI Sigorta CEO’su Firuzan İşcan, şirketteki 3. görev yılını geride bırakırken ulaştıkları stratejik başarıları ve yeni dönem hedeflerini paylaştı. Kasım 2023’te belirlenen 3 yıllık vizyon doğrultusunda hayal ettikleri her şeyi gerçekleştirdiklerini belirten İşcan, şirketin 2030 vizyonunu şekillendirmeye başladıklarını duyurdu.

3 Yılda Öne Çıkan Başarılar ve 1 Milyar Euro Prim Hacmi

Firuzan İşcan, 16 Ağustos 2023’ten bu yana yürütülen çalışmalarla HDI Sigorta’nın finansal ve teknolojik yapısını güçlendirdiklerini belirterek öne çıkan gelişmeleri şöyle özetledi:

  • 1 Milyar Euro Prim Barajı Aşılacak: Şirket, sağlıklı ve dengeli bir portföy yapısıyla 1 milyar Euro prim barajını geride bıraktı.
  • Teknolojik Altyapı Yenilendi: Bilgi işlem altyapısı uçtan uca yenilenerek yeni sigortacılık uygulaması 2 yıl gibi kısa bir sürede devreye alındı.
  • Finansal Güç ve Deneyim: Finansal olarak daha dayanıklı bir yapıya ulaşıldığı; çalışanlar, acenteler ve müşteriler için en iyi deneyimi sunacak adımların atıldığı ifade edildi.

Göztepe SK İle Sponsorluk Anlaşması 2026-2027 Sezonuna Uzatıldı

Marka yatırımlarına ve toplumsal fayda projelerine devam ettiklerini belirten İşcan, spora verilen desteğin altını çizdi. 2024 yılında Göztepe Spor Kulübü ile başlayan yol arkadaşlığının, Gürsel Aksel Stadyumu’nda düzenlenen imza töreniyle 2026–2027 sezonunu da kapsayacak şekilde uzatıldığı açıklandı.

İmza töreni vesilesiyle İzmir’deki acentelerle de bir araya geldiklerini aktaran Firuzan İşcan; efsane teknik direktör Adnan Süvari’nin adını taşıyan bu özel sezonda Göztepe Spor Kulübü’ne başarılar dileyerek, Göztepe SK CEO’su Kerem Ertan başta olmak üzere emeği geçen tüm ekiplere teşekkür etti.