Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
BİST 9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Generali Sigorta Çalışanları Çocuklar İçin Koştu

Generali Sigorta Çalışanları Çocuklar İçin Koştu
7 Mart 2022 16:51

150 yılı aşkın köklü geçmişiyle müşterilerine hizmet veren Generali Sigorta’nın çalışanları AÇEV’in “Okuyan Bir Gelecek Projesi” özelinde ihtiyaç sahibi 100 bin çocuk için koştu. İlki 2006 yılında olmak üzere, her yıl mart ayında Antalya‘da düzenlenen Runtalya Maratonu’nda koşan Generali çalışanları, farklı sivil toplum kuruluşlarının da yer aldığı koşuda Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) adına yer aldı.

AÇEV için koşan Generali çalışanları; “Okuyan Bir Gelecek” kampanyası ile ihtiyaç sahibi hanelerde yaşayan çocuklara resimli hikâye kitapları, oyun önerileri ve öğrenmeyi destekleyici materyallerden oluşan eğitim setlerini gönderimine destekte bulundu.

2019 yılında “Aile Eğitimleri Projesi” kapsamında AÇEV’e destek vermeye başlayan Generali Sigorta, 3 yıldır anne ve babaları ebeveynlik rolleri özelinde desteklemeyi, onları çocuk gelişimi konusunda bilinçlendirmeyi ve çocuklarıyla iletişimlerini güçlendirmeyi amaçlıyor. Generali Sigorta gönüllüleri de Generali Grubu’nun The Human Safety Net programı ekseninde AÇEV’in projelerine farkındalık ve kaynak geliştirme faaliyetleriyle destek sunuyor.

Erkan Fuat Işıksal: “Böylesine değerli bir projede yer aldığımız için çok mutluyuz”

Koşuyla ve sunulan destekle ilgili konuşan Generali Sigorta Direkt Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Fuat Işıksal: “Generali Ailesi olarak, 26 yıldır ihtiyaç sahibi çocukları ve anne babalarını eğitim yoluyla destekleyen AÇEV’e destek veriyoruz. AÇEV’in de içinde yer aldığı İyilik Peşinde Koş Platformu’nun katıldığı Runtalya Maratonu’nda yer alarak, ihtiyaç sahibi çocuklar için koştuk. Koşuyla destek sunduğumuz ‘Okuyan Bir Gelecek Projesi’, evinde kendisine ait çocuk kitabı olmayan çocukları, kitaplarla buluşturmayı hedefliyor. Böylesine değerli bir projede yer bulduğumuz ve ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştığımız için çok mutluyuz” dedi.