Dolar 34,2711
Euro 37,0807
Altın 2.997,83
BİST 8.714,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Kemal Gül: 2024’de Büyümemiz Hız Kesmeden Devam Edecek

Kemal Gül: 2024’de Büyümemiz Hız Kesmeden Devam Edecek
28 Aralık 2023 00:54

2024’e girmeye sayılı günler kala global sermayeli sigorta şirketleri de vizyonları ve büyüme hedefleri konusunda basınla bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak kadınlara yönelik özel sağlık sigorta ürünleri ile Kadın Markaları Platformları tarafından 2023 Kadın Dostu Sigorta şirketi ödülü alan ve esnaf projesi ile de hem sigorta sektöründe hem de global piyasalarda büyük yankı uyandırarak LLOYDS’un lider sigorta ve brokerleri tarafından yakın markaja alınan Aveon Global Sigorta Genel Müdürü Kemal Gül basına verdiği demeçte şöyle dedi:   

2028 Yılına Kadar Ki Kalkınma Planımıza Göre Büyümeye Devam Ediyoruz

2023 yılının iki büyük olayı vardı. İlki cumhuriyetimizin 100’üncü yılı olması ve diğeri ise hepimizi tarifsiz üzüntüye sevk eden 6 Şubat depremi. Buna rağmen sektörümüz ve şirketimiz oldukça büyük bir büyüme sağladı. Aveon Global yeni bir şirket olmakla beraber ayağı yere basan ve sahada kabul gören iş yapış biçimi ile sektörden daha hızlı bir büyüme ile yılı kapatacaktır. Bunu suni ya da tek taraflı bir büyüme olarak görmemek lazım. Şirketimiz gerçek bir büyümeyi inşa ederek sektörümüze de ciddi güven vermiştir. Acente ve tüm iş ortaklarımız ile sıklıkla paylaştığımız pazar araştırmalarında bile acente ve müşteri memnuniyetinde oldukça iyi skorlara sahibiz. Bu skorları tüm detayları ile çok yakında kamuoyunun erişimine de açacağız. 

Kemal Gül: 2024’de Büyümemiz Hız Kesmeden Devam Edecek

Reel Büyümeden Yanayız, Suni Büyümelerin Sektörümüze Verdiği Zararın Farkındayız

Aveon Global olarak hem üretim hem dağıtım kanalları (acente ve Broker, kurumsal kanallar ve anlaşmalar) hem de organizasyonel anlamda 3 kasımızı güçlendirirken gelecek 5 yılı öngörerek bir planlama gerçekletirdik. Yani şirketimiz ve bağlı olduğumuz gurup 2028 yılına kadar Türkiye de ve yakın ülkelerde sigorta ekosistemi içerisinde ilk 10 da olmaya ve yeni yatırımlarla bunu genişletmeye kararlı. Bunun ilk adımlarını atmaya başladık ocak ayından itibaren bunu basın yoluyla tüm kamuoyuna en şeffaf şekilde de anlatacağız. Maalesef sektörümüzün her 10 yılda karşılaştığı sorunlardan bazıları bu yılda yaşandı. Suni büyüyen şirketlerin plansız ve reel ekonomik verilerden uzak büyümesi günün sonunda en başta acenteler olmak üzere herkese büyük zararlar doğuruyor. Biz de bunu öngörerek büyütmemizi 2028 yılına göre yaparak bir anlamda ülkemize ve kanun yapıcılarımıza da yatırımlarımızın kalıcılığı ve büyüme iştahı konusundaki isteğimizi ortaya koymuş olduk.