Dolar 32,4649
Euro 34,8352
Altın 2.421,86
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Kerim Bağdaş Genç Aveon’u Anlattı

Kerim Bağdaş Genç Aveon’u Anlattı
15 Eylül 2022 22:05

Gençlerle, Gençler İçin Hayalden Gerçeğe Bir Proje Genç Aveon

Cumhuriyetimizin Kurucusu ve ebedi liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan gençler bizlerin gözbebeği olduğu kadar geleceğimizin de mimarları ve emanetçileri olacaktır.

Yıllardır ve kendimi bildim bileli, sigorta sektörümüzde ‘’gençleri dinleyelim, onlara kulak verelim, onların fikirlerine önem verelim’’ gibi onlarca yüzlerce proje ve çalışma görmüşümdür. Maalesef ki bunların %1 lik kısmı gerçekten amacına ulaşmış geri kalan %99’luk kısmı ise büyük hayal kırıklığı ile yola çıktığı gençlerin hayallerini yıkarak, belki de kariyerlerinin başında onları sigortacılıktan buz gibi soğutarak uzak durmalarına sebep dahi olmuştur. Sanırım bu söylediklerime hemen herkes aşinadır.  

Sorunumuz sanırım şu; proje geliştirirken, projeyi oturtacağımız sahiplerine yani gençlere kulak vermiyor olmamızdır. Onların hangi heyecanını masa başında yazıp çizerek anlayabiliriz sizce? Ya da onların gelecek hayallerine bilgisayarımızın başında sabahtan akşama kadar sunum yazarak hangi grafikle dokunabiliriz? Onların gözlerindeki ışığı, o gücü görmek için camları kapalı ofislerimizde başımızı kaldırıp bakmak yetecek mi sizce? Hayır ve asla. Yetmez, yetmeyecektir de.

  • Onlarla oturup simit ve çayı beraber bölüşemediğimiz sürece…
  • Sokakta durup onlarla beraber çevrenizi gözlemlemediğiniz sürece…
  • Eğitimlerine dair sıkıntılarını dinlemeyip, bunlara gücünüz ölçüsünde çözüm bulmadığınız sürece…

Sigortacılık mesleğinin zorluklarını onlarla ‘’meslektaş’’ tokluğunda ve babacanlığında vermediğiniz sürece Gençleri İçine Alan Hiçbir Proje Başarılı Olamaz.

İşte ezberlerimizi bozan, samimiyetle ve iyi niyetle gençleri kucaklamak için yola çıkan Genç Aveon bu resmi bizlere göstermeye aday. Genç Aveon, ‘’ Gençlerle Beraber, Gençler İçin’’ sloganıyla bile amacını ve niyetini beyan ederken, içimiz bir umut serpmeyi de başarmışa benziyor.

Üniversitelerimizde okuyan, sigortacılığa umut ile bakan gençlere kapılarını açan Genç Aveon’a çıktığı bu yolda başarılar dilerim. Basmakalıp ve salon aktivasyonlarından çıkarak gerçeğe ve gençlere dokunan Genç Aveon; hepimize, gençlerimize ve bu mesleğe atılacak ‘’Aday Sigortacılara’’ ışığını yakmışa benziyor.

İzleyip, göreceğiz…

A. Kerim Bağdaş – Aveon Global Sigorta

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı