14 Temmuz 2026, 13:00:39
Dolar 47,0372
Euro 53,6001
Altın 6.081,43
BİST 14.027,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Çar 29°C
Per 29°C
Cum 30°C
Cts 30°C

Sürdürülebilir Değerler Ortaklığı: AXA Sigorta Kupa Voley

13 Aralık 2024 06:01

AXA Türkiye’nin ana sponsorluğunda, “Spor Yılının Hikayesi” temasıyla 5-6 Aralık tarihlerinde 42 Venue, Maslak’ta düzenlenen Brand & Sport Summit 2024 kapsamında, AXA Türkiye CEO’su Yavuz Ölken, “Sürdürülebilir Değerler Ortaklığı: AXA Sigorta Kupa Voley” oturumunda konuşmacı olarak yer aldı. Sportstv yorumcusu Savaş Eskigülek’in moderatörlük yaptığı oturuma, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da katılım sağladı. Ölken ve Üstündağ, Türk voleybolunun gelişimi ve sürdürülebilir değer yaratma konusundaki deneyimlerini paylaştılar.

Sürdürülebilir Değerler Ortaklığı: AXA Sigorta Kupa Voley

Türkiye’de 130 yılı aşkın süredir sigorta sektörüne öncülük eden AXA Türkiye, “İnsanlığın gelişmesi adına insanlar için değerli olanı korumak” amacıyla Türk sporunu destekleyerek sürdürülebilirliğine katkıda bulunmaya devam ediyor. Marka ve spor dünyasının profesyonellerini bir araya getiren, ilham verici oturumlara ev sahipliği yapan Brand & Sport Summit 2024’te AXA Türkiye CEO’su Yavuz Ölken ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, “Sürdürülebilir Değer Ortaklığı: AXA Sigorta Kupa Voley” oturumunda konuşmacı olarak yer alarak görüşlerini paylaştılar.

AXA Türkiye’nin sürdürülebilirlik bakış açısını dile getirerek, 2018 yılından bugüne kadar sürdürülebilir değer ortaklığının en güzel örneklerinden biri olan AXA Sigorta Kupa Voley serüvenine dair açıklamalarda bulunan AXA Türkiye CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yavuz Ölken, sürdürülebilir başarı için tarafların aynı vizyon ve değerlere sahip olması gerektiğinin altını çizdi. Ölken, AXA Sigorta Kupa Voley‘in sürdürülebilir değer ortaklığının en güzel örneklerinden biri olduğundan bahsederek sözlerine şöyle devam etti: “Voleybol sevgisi ve Türk voleyboluna katkı sağlama isteği, değerler ortaklığının temelini oluşturuyor. Bu sevgiyi büyütmek ve genç sporcularımıza ilham vermek için AXA Sigorta Kupa Voley ile ülkemizin dört bir yanında voleybolseverlerle buluşmaya devam edeceğiz.”

Sürdürülebilir Değerler Ortaklığı: AXA Sigorta Kupa Voley
Sürdürülebilir Değerler Ortaklığı: AXA Sigorta Kupa Voley

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, AXA Sigorta Kupa Voley‘in her yıl bir üst seviyeye taşındığını belirterek, bu değerli ortaklığın Türk voleyboluna önemli katkılar sağladığını vurguladı. Üstündağ, sözlerine şöyle devam etti: “AXA Sigorta Kupa Voley finalleri organizasyonunu 10 bin seyircili kapasitenin altında olan bir salonda oynatmayı düşünmüyoruz. Önümüzdeki yıllarda AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası’nın Avrupa’da oynatılması ihtimali olabilir. Orada da 10 bin kişiden fazla kapasiteli salonlar bulunuyor. Son Avrupa Şampiyonası finalinde Belçika’nın başkenti Brüksel’de 10 bin 500 seyircinin 9 bin 500’ü Türk seyircisiydi. Bu konuda gerekli çalışmaları yapmamız lazım. Artık Uluslararası Voleybol Federasyonu’nu da temsil ettiğimiz için bir şansımız var.”

Sportstv Yorumcusu Savaş Eskigülek’in moderatör olarak yer aldığı, AXA Türkiye CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yavuz Ölken ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ‘ın konuşmacı olarak katıldığı Brand & Sport Summit 2024 “Sürdürülebilir Değer Ortaklığı: AXA Sigorta Kupa Voley” oturumunu izlemek için linke tıklayabilirsiniz:
https://www.youtube.com/watch?v=lQOLz9EovUs