Dolar 32,5956
Euro 34,6946
Altın 2.513,05
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Murat Kurum GİV Girişimci Buluşmaları’nın Konuğu Olacak

Murat Kurum GİV Girişimci Buluşmaları’nın Konuğu Olacak
22 Mayıs 2023 21:39

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), alanında uzman, önemli isimleri konuk ettiği Girişimci Buluşmaları’na devam ediyor. Bakan Murat Kurum, 25 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek programda başta deprem sürecindeki çalışmalar, kentsel dönüşüm ve konut hamleleri başta olmak üzere ülkemizde çevre ve şehircilik alanındaki gelişmeleri anlatacak.

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), ülkelerin ekonomik kalkınmasında önemli bir rol oynayan, istihdam ve toplumda refah artışı sağlayan girişimciliğin Türkiye’de bir kültür haline gelmesi için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Gerçekleştirdiği etkinliklerle başta gençler olmak üzere içinde girişimci ruhu taşıyan herkesin ufkunu aralayan GİV, Girişimci Buluşmaları’nda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’u ağırlayacak.

Program, 25 Mayıs 2023 Perşembe günü saat 19:00’da GİV Genel Başkanı Mehmet Koç, yönetim kurulu üyeleri, girişimci iş adamları, yatırımcılar, akademisyenler ve gençlerin de katılımıyla Bahariye Mevlevihanesi’ndeki GİV Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Murat Kurum Kimdir?

1976 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Mimar Kemal Lisesinin ardından 1999 yılında Selçuk Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 2017 yılında Yüksek Lisansını, Kentsel Dönüşüm alanında tamamladı. 1999 ile 2005 yılları arasında inşaat alanında faaliyet gösteren çeşitli özel sektör kuruluşlarında çalıştı. 2005 yılında TOKİ Ankara Uygulama Daire Başkanlığında uzman olarak görev yapan Kurum, 2006 ile 2009 yılları arasında TOKİ İstanbul Uygulama Daire Başkanlığı Avrupa Yakası Uygulama Şube Müdürlüğü görevinde bulundu. 2009’dan 2018 yılının Temmuz ayına kadar T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iştiraki Emlak Konut GYO AŞ Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini ifa eden Kurum, yeni kabinenin ilk Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak görevini sürdürmektedir.